Kupa Iphone 4 vraj od vyrobcu

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kupa Iphone 4 vraj od vyrobcu

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    tyrsister
    Účastník (Participant)

ahojte, v poslednej dobe nachadzam vela inzeratov, kde ludia predavaju Iphone 4 za ceny okolo 300€ a vraj su priamo z applu , komplet zabalene s medzinarodonou zarukou, a samozrejme su akoze odblokovane.

vie mi niekto poradit ci su to realne veci alebo zase len nejaky ofajc? aka je vlastne cena v predajni apple v zahranici na iphone 4 16GB?

jigga1411
    Účastník (Participant)

Cena je od krajiny ku krajine pozri stranky apple a uvidis. Za 300 E to bude nejaka zapalka. najlacnejsie co som ja videl boli okolo 450…

Julien
    Účastník (Participant)

A co keby si si tie ceny pozrel ? apple.com
    A odkial mame vediet ci je to ofajc ? Mozno nejaky arabsky sheik kupil 1000 iPhonou a predava ich lacno aby pomohol ludom ako sorry ale fakt to co je za temu.

danocoys
    Účastník (Participant)

dalsia z TOP tem dna.. hned po „prosim pomooooc j…“ a „Presvita biele svetlo…“ :)

tyrsister
    Účastník (Participant)

jeeezisi co sa hned urazate, inzeraty su plne takychto kadejakych predajcov, mozno to niekomu aj pomoze aby sa neo…….l nie?

marco11SK
    Účastník (Participant)

Áno a donesie Ti ho Stív osobne :-) teraz vážne, keď sa zamyslíš, načo by ho niekto predával za 300 keď ho bez problémov strelí o 1 2 stovky drahšie? Na podobné inzeráty určite nereagovať.

Macker2
    Účastník (Participant)

tyrsister velmi jednoducho iPhone 4 16G stoji u nas oficialne 750 E (neblokovany hned dostupny) … to ze maju v orange za 630 E (ktory od prveho dna predaja cize necely rok NIKDY nemali je druha vec) v USA oficialne ziadny neblokovany iPhone 4 v apple store nekupis hovorim ti to z prvej ruky … ano kupis ale BLOKOVANY NA ATT za 699 dolarov (ano je bez pausalu od ATT ale stale je BLOKOVANY na ATT) … jeden taky podobny iPhone 4 aka iPod som mal cca pol roka na stole kym si kolega nekupil kvazi „turbosim“ kartu ale ta peripetia okolo toho ked sa mu nahodou vybije no konec :D

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.