Kolko ludi na Slovensku pouziva Mac a iOS?

Domov Diskusné Fóra Ostatné Kolko ludi na Slovensku pouziva Mac a iOS?

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Autor
    Príspevky
  • #76798
    MacBook MH
    Účastník (Participant)

    Ahojte, neviete niekto priblizne statistiky pouzivatelov Mac OS X a iOS na Slovensku? Len tak zo zaujimavosti by ma zaujimalo ako je Apple na Slovensku rozsireny.

    #259452
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    Mňa by to tiež celkom zaujímalo :)

    #259453
    sleepwalk3r
    Účastník (Participant)

    Presne pocty nie je mozne zistit nijako. Mozes aspon orientacne pozriet percentualne statistiky navstevnosti webovych stranok napr tu:
    http://www.toplist.sk/global.html

    #259454
    eraserv6
    Účastník (Participant)

    4 % :-)))

    #259461
    Anonymný
    Neaktívny

    rovnako ako gayov. nahoda?

    #259462
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    nuda7: Jaj tie tvoje trápne komentáre ako tvoj trápny avatar. Obsah tvojich komentárov vystihuje aj tvoj nick. A kvalitu systému Windows 7 = Nuda 7. Asi tak.

    #259465
    raul
    Moderátor

    Nahodou, to s gaymi sa mi paci :D :D :D ale inak, suhlasim, vychod :)

    #259475
    J4r0
    Účastník (Participant)

    kolko % ludi na slovensku si da na obed cerstvy stavnaty steak z mladeho argentinskeho byka a kolko suchy vyklepany rezen bez chuti z prasata v velkochovu co nevidelo slnko?

    +1 pre nuda7 za vtipny komentar :)

    #259488
    Julien
    Účastník (Participant)

    Dr.Exit :D :D :D Thumbs Up :D :D :D
    Nuda 7 je nejake zakomplexovane decko, ktory je zavrety cely den doma a sedi pri tom jeho ULTRA GREAT Windwse a zo zavisti ze nema Mac tak tu spamuje :D

    #259498
    maiob
    Účastník (Participant)

    treba sa pozriet na to ze kolko ludi to chce a kolko ich to potrebuje :) … v profi sfere grafika a hudba tam je to jasne aj windowsaci tam presli na MAC pretoze tam to jednoducho funguje a k tomu treba pripocitat este nadsencov ktory proste aj ked to nepotreuju ale to chcu a vedia ocenit mac ako platformu, co sa tyka vycislenia je to urcite tazke pretoze kolko ludi na slovensku pouzivat PC? resp vie viuzit aj windows tak aby sa dalo o nich povedat ze naozaj s nim robit vedia, je jasne ze win je najrozsirenejsi ale to neznamena ze este kazdy kto ho ma s nim vie robit, taky je moj nazor

    osobne som bol pozriet teraz v nemecku na vystave Musikmesse a Prolight + sound a mozem povedat ze v oddeleni DJ, mastering, nahravacie studia atd. jednoznacne dominovala platforma mac od 13″ macbook pro po velke 27″imacy dokonca v niektorych stankoch to vyzeralo skor ako apple store a nie ako firma prezentujuca svoje produkty, ipad, iphone, macbooky kde sa clovek len pozrel, celkovo aj z vystavovatelov ktory to pouzivali len na pracu bola tiez vacsina Macistov … suma sumarum z celkoveho mnozstva vystavovatelov tam pouzivalo mac platformu urcite 90% ludi/zariadeni

    #259509
    mcgiany
    Účastník (Participant)

    4% je dost malo ak berieme do uvahy aj iOS. Dnes uz ma kdejaky bulo iPhone. Takze na samotny MAC OS X by som ja osobne odhadol tak 2-3%.

    #259510
    MacBook MH
    Účastník (Participant)

    Podla mna KAZDY co ma Mac ma aj iPhone alebo iPod… Aspon z tych co poznam ja :D

    #259513
    Anonymný
    Neaktívny

    ja mam mac a ziadny iDaco nemam. ani nechcem.

    #259514
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    nuda: a ako tak kukam, asi si ani nikdy nemal, ze? :)

    #259516
    Julien
    Účastník (Participant)

    Ja poznam dost ludi, ktori maju Jabka a vsetci si to len chvalia. Kto by sa stazoval na Rolls royce medzi elektronikou ? :D A to ze MAC OS X na slovnesku ani z daleka neprevlada je:
    Apple resseleri neposobia na Slovenskom trhu tak dlho ako Windows, ako maiob spominal vacsina ludi PC ani pouzivat nevie a proste maju to svoje stare PC, ktore im staci. Windows XP jednoznacne dominoval.
    A treba povedat ze Jabka su aj financne narocne cize to je dalsi fakt, ktory na to posobi.
    Z celkoveho hladiska ak sa bude trh s elektronikou uberat tam kam sa ubera, tak sa mozno dockame toho ze Jabka budu tvorit viac ako polovicu trhu, ale to az o par rokov. :D

    #259521
    Anonymný
    Neaktívny

    nie nikdy som ziadny ifon, ipod ipad nemal a ani nechcem. nemam preto vyuzitie. staci mi nokia za par supov. telefon na nic ine ako telefonovanie nevyuzivam a ani nepotrebujem. nevravim, ze v buducnosti sa to nezmeni, ale momentalne to je tak.

    #259523
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    nuda:a aspon si skusal? :) moj otec bol rovnaky, nepotreboval ani fotak, ani mp3 v mobile, potom dostal iPhone, a uz iny phone nechce :)

    #259526
    raul
    Moderátor

    efkoo: to iste moj otec a moja mama :) BTW, uz maju treti druh iphonu (konkretne iphone 4)

    #259529
    mamvtrubke
    Účastník (Participant)

    No no Mac fanatici cool down… Mac, iPod, iPhone a tak mam nejaky ten piatok. Ked musim sadnut za niecie Okna, tak nadavam ako pohan, ale ak niekto rad nieco ine, tak respektujem. A nejake preexponovane velebenie Apple produktov moze byt zradne. A to sa casom s istotou preukaze. Pri niektorych mam pocit, ze nie produkty sluzia im, ale oni sluzia produktom. Sarkazmus az demagogiu nudy7 beriem!

    #259530
    eFkoOo
    Účastník (Participant)

    raul: jj u nas tak isto, otec mal 3gs a ma 4, mama ma 3gs a iPad :)

    mamvtrubke: suhlasim, som na tom rovnako, ale pokial niekto pinda na hocico (nie len iDevices, aj napr Applisti na Android, alebo Win Phone 7) tak mi to nie je po voli, lebo opovrhovat tym kludne moze, ale az ked to realne odskusaju ;)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 28 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.