iPhone 5S

Domov Diskusné Fóra Pomoc: hardware iPhone 5S

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    pulser
    Účastník (Participant)

Ahojte. Zvažujem kúpu nového telefónu a rozhodujem sa aj medzi iPhonom. Ide o môj prvý iPhone. Našiel som tento inzerát.

http://mobil.bazos.sk/inzerat/43958969/Predam-iPhone-5S.php

Môže to byť reálne? Viem, že je kopa fake iPhonov, preto sa pýtam, či to nemôže byť jeden z nich, lebo cena sa mi zdá byť veľmi nízka.

MoRFi
    Účastník (Participant)

Jasne ze je to podvod :)

tib
    Účastník (Participant)
    re88ne
    Účastník (Participant)

Ak si z jeho okolia tak sa s nim stretni … a ziadaj otvorenie krabicky ! Ak ju nebude chciet otvorit je to jasny podvod

Dreamer
    Účastník (Participant)

…tak tak. fejkari nechcu otvarat krabicky a strasne sa ponahlaju. Zatlacia kupcu do kuta, ze bud to kup alebo nechaj tak, mam dalsich milion zaujemcov. Ale kupca v podstate o nic nepride ked to nekupi,lebo bol nuteny kupit fake :)

re88ne
    Účastník (Participant)

A ZASADNE VEC !!! URCITE KED BUDE VIDIET ZE SA TI DO TOHO NECHCE BEZ OTVORENIA OBALU, BUDE NUKAT ZLAVU … NEDAJ SA ZASLEPIT ANI TYMTO.

V INZERATE PISE, ZE SU TO PROPAGACNE MODELY, TAKZE MUSELI BYT Z KRABICE VON :D ALEBO SI USETRI CAS A NECHAJ TO TAK :D URCITE JE TO FAKE. Najnizsia mozna cena za 5S je 350€ aj to velmi ojedinele

phoenixx
    Účastník (Participant)

ako bolo povedane, 5S pod 350 tazko, hoci dovezeny alebo bez zaruky … dost rozpravkova cena, ale ak tak treba ist osobne, vyskusat, vrazit kartu, aktivovat, zobrat obciansky a odfotit ak by ta navstivili zabky o tyzden dva … pripadne imei prevetrat cez check … obcas sa zazraky deju no … ale sanca je dost miziva …

Dreamer
    Účastník (Participant)

…alebo by este mohli byt tieto iPhony pajcnute z obchodu,alebo z nejakej dodavky urcenej pre maloobchod. Kazdopadne apple vie tieto zariadenia vzdialene zablokovat ak sa dozvie,ze boli ukradnute, no to sa dozvie clovek az pri aktivacii. Takze zdanlivo moze ist o originaly, aj ked ho rozbalis,ale bolestiva pravda moze nastat pri ozivovani a v povacsine pripadov az doma :(

LojzkO888
    Účastník (Participant)

vyziadal som si viac foto a z tejto foto je jasne ze je to FAKE

Ikona LATITUDE a PLACES

http://www.fastimages.eu/images/imageyqy.jpg

iTuxx
    Moderátor

asi to bude nejaky iPhone s androidom. Ak by mal nejake top specifikacie, mohol by to byt celkom zaujimavy pristroj.

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.