Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iPhone 5
- Toto téma obsahuje 57 odpovedí, 25 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 9 months od
JFK..
-
AutorPríspevky
-
13. septembra 2012 o 22:48 #325328
Účastník (Participant)Uz im asi dochadzaju marketingove slogany.
iPhone 4 – „The biggest leap since the original iPhone“
iPhone 4S – „The most amazing iPhone yet“
a teraz čitam na stranke
iPhone 5 – „The biggest thing to happen to iPhone since iPhone“
Cena v nemecku 679€ (16GB verzia) – tych 50€ naviac asi za nove sluchadla
Ked vam nahodou pukne ten skleneny pasik vzadu, ste si dufam vedomy ze to bude treba komplet otvorit cez displej a vymenit celu kostru
Viac ma tento rok zaujala Lumia 920
13. septembra 2012 o 22:53 #325331kollar
Účastník (Participant)hej. uz je trochu trapne ako pri kazdom novom produkte hovoria ze je to najlepsi „iphone,ipod,ipad,atd.“ aky kedy vyrobili…stale dookola to iste…ze je to najkrajsie,najlepsie,most amazing…..
13. septembra 2012 o 22:57 #325334MoRFi
Účastník (Participant)Peterson: pamatas kolko stalo 4s 16gb pri uvedeni na trh v telekome v hotovosti? 609€… Ked sa za nim kazdy zblaznil tak cenu zmenili na 749€…
14. septembra 2012 o 0:39 #325339hatto
Účastník (Participant)kollar: tie prezentacie mi pridu ako keby to boli postrihane predchadzajuce a len zmenene obrazky produktu.
„This is the best iphone we’ve ever made“, „We’ve never been prouder“, „… what we’ve never done to any of our products before“ :Dale uplne ma zabili s tym kablom ze je dokonca „reversible“! apple vie vsetko podat tak, aby to ludi nadchlo, ale ze to robia pri niecom takomto?!
co sa tyka mojho nazoru, tak ten dizajn je fakt vypracovany do najmensich detailov, jedine ta vyska mi nesedi, mi to pride neproporcionalne…
14. septembra 2012 o 1:04 #325340jigga1411
Účastník (Participant)tu je link na porovnanie, ktore nove veci v iOS6 budu resp nebudu dostupne pre starsie iP….
http://www.apple.com/ios/whats-new/poznamka: je to uplne na spodu strany
14. septembra 2012 o 9:14 #325357Benne
Účastník (Participant)hatto, praveze ta reversibilita je brutal ! Bodajby bolo take aj USB, kolko razy niekam davam USBcko a vzdy ja na prvykrat opacne, otocim ho, zase je opacne, otocim ho a uz je spravne :D takze to je podla mna jedna z „revolucii“ noveho iPhonu.
14. septembra 2012 o 10:28 #325371
Účastník (Participant)14. septembra 2012 o 10:34 #325374MooDy
Účastník (Participant)Bodaj by sa im tie nase aspon priblizili..uz vidim 32GB model v cene 64GB, zlati operatori
14. septembra 2012 o 10:52 #325378re88ne
Účastník (Participant)mna na tom novom iPhone5 nadchlo jedine ten novy konektor na nabijanie, a v mojom „iPhone okoli“ je to podobne … dost velke sklamanie hlavne z velkosti. Na tych 99% som vedel, ze ho podstatne nezvacsia ale to 1% som dufal aspon na 4,3″ ked nie 4,7. Velka skoda, aj podla prieskumov napr. v Cine vela priaznivcom iPhonov prechadza na Samsung, a v drvivej vacsine je to kvoli velkosti.
Smartfony si kupuju hlavne mlady ludia, a podnikatelia a pod. U mladych je telefon vyuzity ci uz na hudbu a v poslednom case pri neobmedzenom internete aj na prezeranie videi, ci hranie prepracovanych hier ale aj pohodlnejsie pisanie v podobe vacsieho display.Jednoznacne mal byt vacsi ! BEZPOCHYB, pre niekoho by to mozno bola lopata, ale ten by mohol zostat pri 4/4S-ku.
Ja mam 4-ku 2 roky a uz je na case vymenit za nieco nove, cakal som na novy iPhone a ……. nic z toho,
mimochodom, nema niekto skusenosti s NOKIA LUMIA 920 ?P.S. svietiace jablcko na mojom macu bude vzdy TOP, uz nikdy nic ine :)
14. septembra 2012 o 11:28 #325382mathyk
Účastník (Participant)malá úvaha:
fakty: mám už x rokov iPhone 3G, šlape dobre, možnosťami mi postačoval. Ale predsa už má 4 roky, takže do mesiaca kupujem nový. Otázka znie: aký model?
Za 4S 16GB(to mi postačuje) dám 550,-€, po 28.9. bude stáť ešte možno trocha menej.
5 bude stáť okolo 650,-€ za 16GB ? a o rok príde možno 5S – to už len bude bomba.
Z uvedeného mi vychádza že kupujem 4S, nepotrebujem mať 5, len kvôli tomu že je to aktuálny model a má 4″.
na 4S pojde iOS6 takže nie je o čom.Alebo sa mýlim?
Kto ma vyvedie z omylu?14. septembra 2012 o 11:39 #325385re88ne
Účastník (Participant)samozrjme ak ti 4s vyhovuje velkostou tak nemas co rozmyslat . ale na druhej strane ak si uz ochotny dat 550 tak radsej doloz a kup tu 5-ku predsa, ju budes mat mozno 4 roky a potom ju predas lepsie ako 4s, to je len moj nazor …
ja teraz kupujem bud Note, S3, alebo Lumia 920014. septembra 2012 o 11:42 #325386mathyk
Účastník (Participant)no veď to je tá jediná vec čo ma štve. dám 550 za ročný model.
14. septembra 2012 o 11:51 #325389majdy
Účastník (Participant)re88ne: nesúhlasím s tebou s tou veľkosťou displeja, je dobré že ho nezväčšili na 4,3, alebo viac ako si písal. Toto je ideálne do ruky, na používanie jednou rukou tak ako 3,5. Pretiahol sa len do výšky, čo znamená že sa bude rovnako dobre držať keď na šírku ostali rozmery rovnaké, naviac je tenší. 5-ka bude na hudbu skvelá, neverím, že ľudia chcú počúvať hudbu z veľkých placiek ako SIII, alebo Note a určite je na nieo také lepšie menšie zariadenie, ktoré kľudne strčíš hocikam do vrecka, aj MP3-ky sa robili čo najmenšie vždy. Na príležitostné video 4″ v tom rozlíšení a s takým podaním farieb viac než stačí a je jedno či máš 4,7, alebo 3,5 palca, na takej veľkosti si video ajtak nevychutnáš a aj na internet to bohate postačuje a zabudol som na hry, áno aj na tie bude určite postačovať. Keď niekomu chýba veľkosť, tak si kúpi iPad, ktorý je už prispôsobený na pozeranie videí, filmov, browsovanie a hranie hier. Telefón by mal byť v prvom rade mobilný, to znamená, nie veľký, už 5 bude veľký telefón, ale v porovnaní s plackami je to krásny rozmer, akurát do ruky. Svoju podstatu nový iPhone splnil čo sa týka veľkosti.
14. septembra 2012 o 12:29 #325398re88ne
Účastník (Participant)to Majdy
:) samozrejme, neberiem ti tvoj nazor,
urcite som nechcel vytvorit nejaku vlnu poburenia … mne sa tiez paci, ale ja len hovorim, ze ja a moji kamosi Sme cakali nieco viac, ja napr. preferujem velkost, na 4- ke mi uz straaaaasne vadi aka je mala, a ako pises ze ho len predlzili a nerozsirili, myslim ze aj to je dost na skodu. Vobec nehovorim, ze nie je uzasny, prave naopak, iOS bude vzdy Top, ale predsa ja potrebujem nieco vacsie, ano mobil ma byt mobilny ale nehovor mi, ze 4,3″ nieje mobilne, v dnesnej dobe su napr. moderne panske kabely, ja ju nosim vzdy a mobil v nej, zas nemam rad kabelu velkosti iPadu takze radsej ten mobil :)
neberiem nikomu svoj nazor, ale opat je to len tensia 4-ka,
mozno nazor zmenim ked ho budem drzat v ruke14. septembra 2012 o 12:35 #325399Glog
Účastník (Participant)Ad Benne: No, si mi ty ale riadny čaptoš, keď nevieš trafiť konektorom a takéto „idiot-proof“ riešenie považuješ za úžasné vylepšenie. Uú, ušetrí to päť sekúnd života týždenne (najväčším trtkom, ktorí nie sú schopní pozrieť sa, ako majú porty orientované a zapamätať si, ako majú otočiť káble, aby do nich pasovali – logom nahor/nadol – to je ale namáhavé!). Páni…
14. septembra 2012 o 12:35 #325400
Účastník (Participant)re88ne: Lumia 920 ide do predaja o mesiac a pol, takze skusenosti nema este nikto ziadne, ja si tiez robim zalusk na bielu verziu.
Applu by pomohlo keby boli predaje 5 nizsie ako 4S, ale to sa asi nestane
14. septembra 2012 o 12:38 #325401enko
Účastník (Participant)mathyk: som uplne v rovnakej situacii, mam 3G 8 gb spred 4 rokov, a som pevne rozhodnuty. ale som rozhodnuty ist do ip 5. moj dovod je ten, ze si myslim, ze kedze ma novy procesor, tak ho bude predsa len dlhsie podporovat apple ako iphone 4S, teda nestane sa mi to, co pri 3G. ip 3G uz nie je podporovany od software 4.2.1 – aspon ja mam taku poslednu verziu a uz mi neponuka prechod na 5. verziu iOS. a pozri sa.. 3GS prislo po roku od uvedenia 3G a uz, dokonca este aj iOS 6 podporuje model 3GS – aj ked s urcitymi obmedzeniami.
je pravda ze teraz usetris 100 eur., ale vies ty ako dlho bude iOS podporovat ip 4S ? ja osobne prave preto idem do aktualneho modelu, aby som si zabezpecil dlhsiu zivotnost telefonu, telefon sa mi nezvykne rozbit, aj to 3G-cko co mam, je opotrebovane len „moralne“ pretoze uz veeelka cast programov v app store mi uz len vypisuje hlasku o tom, ze moj model nie je podporovany, pritom ten softik by urcite na 3G sa dal spustit, ale bohuzial je urobeny pre iOS 5 a preto ho uz nenainstalujem.
tolko moj pohlad :) presviedcat ta nejdem, ale skus sa pozriet aj takto.
14. septembra 2012 o 12:40 #325402sairik
Účastník (Participant)mathyk nemusis dat 550 :) ja teraz predavam 4S 16GB ma 6 mesiacov a je ako novy :) pozri v bazare mam temu :) 420eur :)
14. septembra 2012 o 12:46 #325403mathyk
Účastník (Participant)enko: súhlasím s tebou. Som zvedavý koľko bude stáť v e-shopoch.
14. septembra 2012 o 12:46 #325404mathyk
Účastník (Participant)sairik: dik za ponuku, ešte sa rozhodnem.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.