Ipad 2 vs Ipad 3 :)

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Autor
    auto_mator
    Účastník (Participant)

Mam velmy silnu otazku…

neviem sa rozhodnut ci ipad2 alebo ipad3. precital som vela recenzii, vsetkeho mozneho, hral som sa s oboma, ale stale neviem sa rozhodnut. a hlavne, ci len wifi alebo 3g (4g).
    fakt neviem, proeim poradte mi dakujem

inspektorko
    Účastník (Participant)

Ahoj, no zalezi na tom, akym sposobom ho budes vyuzivat…
    1, internet, knihy , hry stredne a casto na WIFi pripojeni – Ipad 2 WIFI
    2, to iste ako 1, ale aj s vyuzitim aplikacii pre GPS navigaciu a obcas cestujes mimo domov – Ipad 2 WIFi+3G

3, to iste ako 1, ale citas vela knih- Ipad 3 WIFI
    4, to iste ako 3, a k tomu vyuzitie aplikacii pre GPS navigaciu a obcas cestujes mimo domov – Ipad 3 WIFi+4G

Kapcitu odporucam 32 alebo 64 GB.Ja som mal Ipad 2 WIFi+3G 64GB teraz mam New Ipad WIFI+4G 64GB.

marek
    Účastník (Participant)

najhdolezitejsie je podla mna rozlisenie displeja, mal som ipad2, teraz mam novy, kupoval som len kvoli rozliseniu, nic ine mi to neprinasa, mne

iUser
    Účastník (Participant)

Na tvojom mieste by som sa vykaslal na subjektivne nazory, ktore ti budu aj tak na dve veci.
    Sam si napisal oba si si vyskusal, vies aky je rozdiel, vies co potrebujes a asi aj vies na co to
    budes pouzivat.

Vyber si sam!

vlado_bb
    Účastník (Participant)

Nuz, velmy silna otazka, ako pises. Zvaz, ako casto budes iPad vyuzivat tam, kde nie je dostupna WiFi siet, napriklad pri cestovani. Ak ani nie (alebo budes na takom mieste iba z neho citat knihy), tak snad dvojku, bude uz lacnejsia a teda si mozes dovolit vacsiu kapacitu.

auto_mator
    Účastník (Participant)

pani

ipad budem pouzivat na pracu a na hry asik nebude cas budem vacsinou mimo domu, lenze ci si mam vybrat 3g ked mam iphone 4. Mozem zdielat internet cez iphone ale mat stale zapnuty internet v iphone a zdielat inaternet do ipadu to mi bude vybijat obydva baterie. Ipad bude hlavne na iwork plus ostatne… doteraz mi na na to stacil macbook pro ale teraz som viac mimo domu a potrebujem mat pripravene dokumenty, na tlac ked pridem domov. uvazujem i ipade 2 64gb 3g s inetrnetom do neho. uvazoval som aj nad navigaciou, ale mat 9 palcovu navi je sila :D ale aj nad tym som uvazoval.

auto_mator
    Účastník (Participant)

inak o display mi az tak nejde nieje pre mna podstany, hry na tom hrat velmy nebudem a pozerat video v HD co bude mat 6gb tak to radsej si pozriem doma… Apple ma sklamal tym, ze nepredstavil 4 jadrovy porocesor. ale namiesto toho 4 jadro graficke :( ale aj tak je Ipad 2 dost rychli…novy sa toci ohladne displaya a fotaku… ved na fotenie a video to mam iphone :)

MoRFi
    Účastník (Participant)

myslim si ze uz v tom mas dost jasno. zalezi uz len na porovnani cien. ci chces novy alebo pouzivany a tak. to sa myslim uz rozhodnes sam.

auto_mator
    Účastník (Participant)

dakujem Vam vsetkym len som potrebobal pocut aj ine nazory…a napisat to co vlastne chcem od ipadu, lebo zatial som to nikde nepisal. vezmem si nakoniec Ipad2

inak marekv aky velky rozdiel pozorujes medzi ipadom2 a ipadom3 okrem displaya?

spoti
    Účastník (Participant)

trochu by som toto vlakno zneuzil…
    odznela tu otazka ci len wifi alebo 4g. Ja mam taku dilemu, chcem si kupit novy iPad a uvazujem nad 32GB 4G vs. 64GB WiFi (800e sa mi do iPadu vrazit veru nechce a mozno by som bol spokojny aj s 32GB WiFi ale ked uz…). Pred tym som mal iPad 1 32GB WiFi, kapacita mi vyhovovala, sem-tam sa stalo, ze by prislo vhod viacej miesta cize vedel by som si predstavit vyuzitie pre 64GB…dalej par krat som pouzil tehtering z iPhonu 4 a stalo sa mi veru aj to, ze iPhonu dosla stava. Ostal som bez netu aj bez telefonu aj ked problem to v tom pripade nebol ale je to ozaj pohodlnejsie a plnohodnotnejsie mat 3g v iPade, ale…naozaj ho realne vyuzijem? (viem, ze na toto si musim odpovedat sam ale mozno uz aj niekto iny riesil takuto vec) Na sporadicky tethering si mozem so sebou max zobrat aj nabijacku, aj ked to uz je take na silu riesenie.
    Chcel by som sa teda opytat, ze ti co mate 3(4)G iPady ako a kedy to 3g pouzivate a ako casto to realne vyuzijete na rozumnu vec (WiFi doma, v praci, na skole, cestujem autom…ale mimo domu, prace, skoly sa to zide, mozno nie dnes ale o rok… :D ). Mam iPhone 4 takze maily a pod nie su problem…dalsia otazka, ako vyuzivate tych 64GB? Ci to je rozumne alebo len aby bolo?

P.S.: GPS neriesim, na to mi uplne staci iPhone…a btw preco nie su WiFi only verzie nikde dostupne??? Vytlacaju ich aby ludia kupovali 4g? :)

Mito
    Účastník (Participant)

Spoti nemal som iPad, ale PODĽA MNA by si mal zobrať 64GB Wifi verziu, však keď máš internet na iPhone kde budeš mať maily a pod. tak to nebude problém (pri „najhoršom“ ten tethering) a 64GB sa ti vždy zíde (teda ako si písal) :)

Enk0
    Účastník (Participant)

Tiež som mal takúto dilemu, či kúpiť 4G alebo len WiFi. Ale načo 4G? Platiť ďalšie peniaze za internet na viac? Veď skoro všade je dostupné nejaké WiFi free. A už chcem vidieť kto ide čo robiť tak dôležité, že potrebuje mat na iPad internet aj von? Veď vonku si ten mail, fb, správy prečítam aj na iPhone. Potom by mi bol aj on zbytočný. Keď ho platím, tak ho využívam v robote a vonku. A z iPadom pôjdem von raz za cas. Proste na vonok mám iPhone ( je to aj viac praktické, pokial chcem využívať internet vonku, menší ) a na doma iPad. A čo sa týka 32/64G tak pre mna to bola jasná voľba, kedže mám iPhone 4 32G, ktorý je úplne full, tak som sa rozhodol pre 64G. Aj keď ako prvý som kúpil 32G ( z dôvodu, že 64G nemali ) a tam sa mi to len potvrdilo, keď som sa s ním len dve hodinky hral a dal tam zo 5 aplikácii, hneď bolo 10G preč … hneď ako mali 64G verziu, tak som ho šiel vymeniť môj 32G za 64G a určite nelutujem. Lepšie miesto na viac, ako menej :)

spoti
    Účastník (Participant)

Tak dik, potvrdili ste mi, ze to 4G je fakt zbytocne ked mam iPhone…stale tam je tethering ked treba. Skoda, ze tie free wifi byvaju miestami fakt ubohe. No to 4G sa zide niekedy ale nie som si isty ci sa to oplati za tu cenu. Dalsi internet si platit no 4e na mesiac za 1GB (Rakusko, bob.at) nie je az tak vela ale to uz je skoro 50e rocne. Ten iPad sa mi potom riadne predrazi ked sa to tak vezme :)

@Enk0
    kde si to kupoval, vacsie WiFi verzie maju vsade beznadejne vypredane a nove kusy pridu tak do 3 tyzdnov ale nevedia ake. Aj na Apple Online Store mi pise 1-2 tyzdne kym to poslu. Si uz pockam ked tak a objednam to tam, len keby to bolo niekde skladom tak to by som bol radsej :)

spoti
    Účastník (Participant)

Tak uz mam v ruke novy iPad 64GB WiFi :-) akurat dnes prisli nove kusy k viacerim APR…

babo
    Účastník (Participant)

Ja som mal uz aj 3g iPad 1 (prave vcera sa predal, celkom mi je za nim luto) a teraz mam len Wifi. Jednoznacne treba povedat, ze mat 3g na iPade je proste pohodlnejsie a plnohodnotenjsie.

Osobne u mna nakoniec rozodol postoj operatorov, neviem preco ked mam neobmedzeny 3G pausal na telefone by som nemohol dostat dalsiu sim a pouzivat aj na iPade. Naozaj ma dalsich 5 EUR za mesiac za 500MB dat principalne rozculuje. Ako keby nemali ceny oproti uz len susednemu Rakusku premrstene dost aj bez toho.
    Dalsia vec je, ze tethering funguje perfeknte a pri pisani mailov to zas nezerie baterku iPhone az tak, ale pravda je, ze iPhone nema kapacitu baterky prave na rozdavanie (aj ked mne vydrzi 2.5 dna v pohode, nechapem preco tolki ludia maju s vydrzou 4S problemy)

Kapacita sa podla mna da aj 16GB, ak clovek nechce filmy a s iTunes Match (ktory osobne mam a som spokojny) uz uplne

Ci iPad 2 alebo iPad 3 som tiez zvazoval dlho, iPad 3 sa trochu lepsie vysporiadava s odleskmi a kedze citam pomerne casto a vela (iBook, Kindle, GoodReader), tak nakoniec ten maly detail rozhodol, spolu s faktom pamate 1GB, robim niekedy cez terminal a na novom iPade naozaj ostane v pamati aktivnych aplikacii pomerne dost (na tom iSSH mi potom nepada connection ked chvilu prepnem na mail, BeeJive a Safari). Uz uz som mal rozpisanu objednavku 2ky, nakoniec som siel do noveho a snad to nebola chyba (dufajme)

Polusko11
    Účastník (Participant)

Zdravim, da sa na ipadoch prehravat videa z archivu na joj.sk alebo kukat prenosy na huste.tv?

Zobrazuje sa 16 príspevkov - 1 až 16 (z celkového počtu 16 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.