- Toto téma obsahuje 149 odpovedí, 37 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 7 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Ostatné › iOS 9
na iP6 nahodeny iOS9.1, slape rychlo, az na par aplikacii, ktore obcas padaju, na 8.4.1 nepadali
na iP4s iOS 9.1 ide pomaly, seká.. určite neupdatovať z iOS8 alebo starších
Seká mi iWriter Pro pod iOS 9.1
pada mi obcas aplikacia od unicredit banky, dalej Heart Rate nejde vobec.
hra Crossy Road seká :P
Mas slaby HW
Takže PDF Expert už podporuje split-view :-)
Ja Ti to rikal, Bohumile :)
Update prebehol ok, akurat nikde nemám news : (
EdDy: len pre US región.
Od 9.1 by to malo byt aj pre SK.
Dali ste to niekto na Ipad2? Ja som to tam prave nahodil, a neskacem po plafon :’D Mam naozaj pocit, ze sa snad nic nezlepsilo co sa tyka rychlosti nabiehania apps ci rychlosti systemu a mam pocit, ze mam aj nejake divne pismo alebo napriklad ukazovatel casu, ci baterky..
Vaham ci to dat na ip6
Nie nemas divne pismo, Apple zmenil pismo na San Francisco.
Asi to nedavaj na iPad 2.
Pre 9.1 je to pre UK, (ja mám nastavený UK región aj English UK ako jazyk, tak preto mi hneď naskočilo News)
SK to ešte nemá a podla mna ani nebude mať, Apple má spravený prieskum a zrejme nevieme anglicky :Ddd
V skratke, kto chce Appku News; treba nastaviť jazyk a región na:
pre 9.0 public = len US
pre 9.1 beta 1 = US, UK
Oni to davaju s 9.1 do viacerych krajin, nebol som si isty ci tam je aj SK.
Limo: iPad Air a iPhone 5S s iOS 9.1 uplne super, plynule. Na iPhone 6 to nebude problem. S iPad 2 uz samozrejme zazraky necakajme, bud rad, ze to nejde ako iOS 4 na iPhone 3G.
No a ak mam na iPhone 6 a aj na iPade Air 2 iOS 9.1, oplati sa prejst na iOS 9 GM?
Nie :)
Darí sa Vám stiahnuť aktualizáciu ? Pre mňa je to stále nemožné ešte aj takto deň po. Ešte sa mi to nestalo nikdy
áno, včera som sťahoval na iPad mini a dnes na iP5s :) a práve teraz aj na iP4s