- Toto téma obsahuje 68 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 9 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › iOS 8.3
nedissujem to, ja sa na cierne smajliky tesim :-D uz sa to downloaduje, prvy krat to uz vypisalo nejaky error, takze zacina to dobre.
Ty sa len na to tesis, ked budes moct pouzivat perverzne prikazy :-D a to ako si dosiel na majdyho dlzku penisu ani nechcem vediet :-D
Chlapi, na smajliky sa vyprdnut, ale kolko bugfixov tam je! Jak keby Tim povedau: „kuaaa chlapi sicke buge nah sa prec v 8.3 kua kua pici pici“
A oni ho posluchli, vsak im nic neostavalo :)
Za mna velke +, to trvalo. iOS 8 bol asi najzabugovanejsi iOS vobec
mam rovnaky bug ako ty, skusal som sa odhlasit z icloud, restart telefonu, reset a nic nepomohlo a ukazuje mi na uvodnej strane 5,6 GB volnych, ked kliknem na to, tak na dalsej steanke mi ukazuje total storage 0 bytes, a dostupne 1,6 GB, ked tam kliknem na manage storage tak tam mi dole ukazuje 5,6 GB dostupných, tak neviem, už som z toho jeleň…. ;)
niekto nejake napady???
Na iPhone 6 plus pri odomknuti je na lockscreen horna lista v zoom rezime. Po odblokovani sa vrati do standard. Predtym to urcite nerobilo.
Lubi sa mi ze na 6 Plus po vytiahnuti z vrecka uz nie je obrazovke otocena jak u retardov. To je dobry fix :-)
mne sa obcas neda polozit hovor …:D co je troska fail
uvidim kolko krat sa to stane
Ludia, rad by som sa opytal ci je bezproblemovy chod, resp. instalacia … na OS X. Chcem to dat do iMacu ale nemam zalohu uz asi pol roka takze aby sa nestalo, ze sa mi nieco strati :D
Si v zlom topiku, tu rozoberame iOS :-)
re88ne: ty nezálohuješ? Ja používam 3 externé disky na 3x zálohy :-D
Lukas : zalohujem ale pokazil sa mi toschiba 3tb a povedal som si ze ak budem kupovat tak jedine time capsule, takze „sporim“
:D
Tak sporis na zalohach :-D
teraz som si vsimol jednu vec co ma neskutocne vytaca …
do terajsieho updatu vzdy ked som zapol hudbu, otvorila sa mi kniznica s skladbamy …terat sa to otvara na tej prvej polozke Playlisty …vzdy to musim prepnut na skladby …predtym si pametalo co posledne robilo aj ked som uplne vypol a zapol
Riesi sa aj to predlzene vyzvananie po dvihnuti hovoru?
Nesynchronizuje mi iCloud kalendáre na iPhone 5s 8.3 :(
Na MBP aj iPad áno :(
Niekto nejaký nápad?
eraserv6: nerieši.
Chcem Vas poprosit ci ma niekto skusenost ako ide 8.3 na iPad mini 1 gen.? 8.0 Som z neho musel dat prec pretotze vykon isiel rapidne dole. Chcem vediet ci sa na 8.3 nieco zlepsilo alebo je to stale take zle a jednoducho ipad uz dalej neupdatenem.
No takze som spravil update a musim povedat ze velka chyba. Este skusim nacisto nahodit iOS ale nevyzera to moc dobre. Vkon siel doel oproti 7.1.2. Dufam ze to vyvazia nove funkcie.
iPad Air2 : znefukcnena automaticka uprava urovne jasu displeja po update.. Restart ani opakovene „on/off“ nepomaha.. :/
kde sú tie čiernobiele smajlíky? ja ich tam nevidím :(
Smajlíkov je tam plná prd…el ale čiernobiely ani jeden.
To ja neviem, tiez ich tam nemam. Mozno treba mat zapnutu emoji klavesnicu, tu ja zapnutu nemam.
pre farebne smajliky treba kliknut a podrzat palec na display-i, funguje to iba na niektorych