ios 6

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 181 až 193 (z celkového počtu 193 )
  • Autor
    Crossman
    Účastník (Participant)

No ja som robil komplet restore na iPhone 4 a mam problemy s Appstorom a Passbookom… Niekedy mi hodi ze sa nemozu pripojit na store a niekedy nie… dufam ze to coskoro fixnu lebo je to dost annoying… Inak po otvoreni Passbooku ked dole kliknem Passbook by ma to malo presmerovat na Passbook capable aplikacie tjst. Lufthansa a pod ? Lebo ked mi to nevypise error s iTunes store tak mi tam nic nezobrazi :-/…

racoste
    Účastník (Participant)

Áno, v US apple konte ma po kliknutí na dolný odkaz v Passbook app presunie zhruba na 10 Passbook compatible aplikácií, no na SK store nie je zatiaľ ani jedna k dispozícií…

scenic
    Účastník (Participant)

Tak tie mapy im fakt nevysli…

Apple’s New Maps App Fails To Impress iOS 6 Users

mk01
    Účastník (Participant)

netreba to vidiet tak tragicky, tomtom mapy su dobre – teda nie s tolkymi sprostostami, ako zobrazuje apple – a potencial apple na launchnutie dobreho produktu ma. cize sa nebojim.

ale mysilm, ze nebohy Steve by v tomto momente niekoho opat skaredo vo vytahu vyhodil. ak mali na apple maps cele nove oddelenie, myslim, ze jeho management uz touto hodinou nema zamestnanie :) niekto to proste dobre dojebal, pretoze ako som uz povedal, vsetky zakladne predpoklady boli naplnene.

mk

inspektorko
    Účastník (Participant)

To Jozef Remen: ano dakujem, tiez som po chvili na to prisiel ale zo zaciatku som sa potesil..nuz co, dufam ze google vyda coskoro vlastnu appku na mapy aj so street view..len dufat a cakat
    Idealne by bolo keby Apple zlepsil mapy a pouzival by v nich street view od Google, co sa zrejme nestane..
    Inak na Apple mapach ma potesilo, ze su vektorove a ze zakladna mapa je offline v telefone, este to poskusam.

nubeek
    Účastník (Participant)

Updatoval som na iOS 6 a telefon ma stale rovnaku velkost, WTF?

tback
    Účastník (Participant)

nubeek:

myslel si si, ze sa ti s ios 6 aj sam predlzi telefon na 4″? :D

MoRFi
    Účastník (Participant)

:D loool

sairik
    Účastník (Participant)

dufam ze nubeek iba zartuje :-D to uz by bol aky fail toto :-D

JozefF
    Účastník (Participant)

Zdravim vas, priklanam sa na stranu spokojnejsich s iOS6, mna prijemne prekvapil, hlavne ta vydrz baterie. Na iOS5 som denne nabijal a teraz po druhom dni 74%. Zbytok je zvyk, zo stareho sa presedlava tazsie a ak mame este svoju predstavu o tom, ako by to malo byt / fungovat a nie je…. S pozdravom Jozef

jigga1411
    Účastník (Participant)

iFindView je celkom ok ale nema zameranie pozicie a je trosku spomaleny.. ale zatial ako alternativa sa to da prezit….

mk01
    Účastník (Participant)

nubeek: musis to zmenit v nastaveniach -> vseobecne

marianlapos
    Účastník (Participant)

Ako v iOS6 v iTunes Match vymažem pesničku? V iOS5 som prešiel po pesničke zprava doľava nabehol červený posuvnik a pesničku som z iPhonu vymazal. Teraz to neide. Vie niekto poradiť?

Zobrazuje sa 13 príspevkov - 181 až 193 (z celkového počtu 193 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.