- Toto téma obsahuje 192 odpovedí, 72 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › ios 6
No ja som robil komplet restore na iPhone 4 a mam problemy s Appstorom a Passbookom… Niekedy mi hodi ze sa nemozu pripojit na store a niekedy nie… dufam ze to coskoro fixnu lebo je to dost annoying… Inak po otvoreni Passbooku ked dole kliknem Passbook by ma to malo presmerovat na Passbook capable aplikacie tjst. Lufthansa a pod ? Lebo ked mi to nevypise error s iTunes store tak mi tam nic nezobrazi :-/…
Áno, v US apple konte ma po kliknutí na dolný odkaz v Passbook app presunie zhruba na 10 Passbook compatible aplikácií, no na SK store nie je zatiaľ ani jedna k dispozícií…
Tak tie mapy im fakt nevysli…
netreba to vidiet tak tragicky, tomtom mapy su dobre – teda nie s tolkymi sprostostami, ako zobrazuje apple – a potencial apple na launchnutie dobreho produktu ma. cize sa nebojim.
ale mysilm, ze nebohy Steve by v tomto momente niekoho opat skaredo vo vytahu vyhodil. ak mali na apple maps cele nove oddelenie, myslim, ze jeho management uz touto hodinou nema zamestnanie :) niekto to proste dobre dojebal, pretoze ako som uz povedal, vsetky zakladne predpoklady boli naplnene.
mk
To Jozef Remen: ano dakujem, tiez som po chvili na to prisiel ale zo zaciatku som sa potesil..nuz co, dufam ze google vyda coskoro vlastnu appku na mapy aj so street view..len dufat a cakat
Idealne by bolo keby Apple zlepsil mapy a pouzival by v nich street view od Google, co sa zrejme nestane..
Inak na Apple mapach ma potesilo, ze su vektorove a ze zakladna mapa je offline v telefone, este to poskusam.
Updatoval som na iOS 6 a telefon ma stale rovnaku velkost, WTF?
nubeek:
myslel si si, ze sa ti s ios 6 aj sam predlzi telefon na 4″? :D
:D loool
dufam ze nubeek iba zartuje :-D to uz by bol aky fail toto :-D
Zdravim vas, priklanam sa na stranu spokojnejsich s iOS6, mna prijemne prekvapil, hlavne ta vydrz baterie. Na iOS5 som denne nabijal a teraz po druhom dni 74%. Zbytok je zvyk, zo stareho sa presedlava tazsie a ak mame este svoju predstavu o tom, ako by to malo byt / fungovat a nie je…. S pozdravom Jozef
iFindView je celkom ok ale nema zameranie pozicie a je trosku spomaleny.. ale zatial ako alternativa sa to da prezit….
nubeek: musis to zmenit v nastaveniach -> vseobecne
Ako v iOS6 v iTunes Match vymažem pesničku? V iOS5 som prešiel po pesničke zprava doľava nabehol červený posuvnik a pesničku som z iPhonu vymazal. Teraz to neide. Vie niekto poradiť?