- Toto téma obsahuje 192 odpovedí, 72 hlasov, a bola naposledny upravená pred 12 years, 6 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › ios 6
Dobry den
19.9 mala byt verzia pripravena na stiahnutie ios6 špatne som rozumela
Dakujem
spravne, ale az okolo 19-21 hodiny nasho casu
19.00
presne :)
Ale rátam že presne ako to bolo aj s 5.0 budú servery chvíľu preťažené takže to nemusí ísť tak hladko
Treba stahovat z webu a bude to OK.
čaká sa nejaká zmena oproti GM ?
JFK. to nikto vediet nemoze ;) Ale vacsinou boli totozne Gm a release verzie co si pamatam.
Btw, preco sa na to tesim ja na vanoce ? :D hned mam lepsi den :D
Prosim osadenstvo kto ma v plane aktualizovat na iOS 6 keby spravil screenshot (home+on/off) z aplikacie mapy so svojou aktualnou polohou a nasledne druhy po aktualizacii na iOS 6 chcem si sravit obraz. Dakujem
Hurfo:
Rad by som, ale neviem preco mi nechce ukazat momentalnu polohu. Vzdy vypisuje, ze sa neda urcit :-/
Edit:
A zrazu to ide. Potom ti sem hodim screeny
mna by zaujimalo ci tie 3D mesta su len niektore alebo to bude fungovat aj unas :)
Zatiaľ sú podľa mňa spracované iba tie najväčšie mestá :).
cize je to nanic :-D dufam ze bude google maps coskoro v appstore
neviem, nechcem robiť reklamu ale chalani – určite vyskúšajte Waze – je to navigacia free – no veď mrknite článok :)
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/waze-ridici-sami-sobe-s-laskou/sc-265-a-1314632/default.aspx
inak o 19.00 je to tu :))
sairik, nechapem naco, cez safari si mozes spravit odkaz na plochu a mas to PRESNE to iste ako Maps co su teraz ako appka.
Benne: no, uplne presne to nebude. Nefunguje tam Street view. Mne osobne to chybat nebude a na iOS6 pojdem. Street view ked chcem, kuknem na webe cez notas.
Mal som iOS6 gm a dnes som nahodil 5.1.1 a neviem ci je to dobry napad dat si iOS6 .. Niake mega zmeni tam nejsu :/
tahajte!!!! :D
No neviem, mne vzdy pise ze je 5.1.1. Up to date
—–
2,2 gb? Celkom dost :D
TAHAAAM :))