iOS 5.0.1 a snim suviciace problemy

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes iOS 5.0.1 a snim suviciace problemy

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    choroner
    Účastník (Participant)

po nainstalovani 5.0.1 ky cez software update mi prestalo ist GPSko a zhorsila sa mi vydrz baterie na iPhone 4.
    Ostava mi ozaj len moznost restore, alebo ma niekto nejake napady ? Ma niekto podobny problem ?
    To uz naozaj apple nedokaze vydat nic poriadne :-( A tak som mal rad tuto firmu :-( ale ide to snimi dole vodou do piiiiip

choroner
    Účastník (Participant)

maly update: GPS mi nenajde v budove kde v 5.0 snim problem nebol. Vonku mi GPS naslo, ale sekol sa asi o 10 metrov.
    Waze, google maps.
    Ma niekto dalsi tento problem?

nwagner
    Účastník (Participant)

No ja Tebou popisovane problemy nemam. Vydrz mi dokonca o cosi stupla. S GPS ziaden problem – skusal som aj v budove a dnes ma 2xSygic navigoval cca 150km…

bloko
    Účastník (Participant)

Mam iph4 ziadne problmy s gps aj po update na 5.0.1. 10 metrov je odchylka vzdy. Tak je to nastavene nezabudaj ze ficis na satelitoch kt v prvom rade zameriavaju veci pre americku armadu a aby nebol zneuzity je naschval trochu posunuty

odklizec
    Účastník (Participant)

Nemas pravdu obavam se. Ta umela GPS odchylka je uz par let vypnuta.

re88ne
    Účastník (Participant)

a ja stále rozmýšlam či to dať alebo nie :) ale už ma vytáča to číslo jedna pri nastaveniach :)))

MoRFi
    Účastník (Participant)

re88ne: brat si daval 5.0.1 na iPad 2 a stazuje sa na pokles vydrze baterie. Ja si ju osobne nedavam lebo cakam na untethered JB kvoli SBSettings…

poper
    Účastník (Participant)

morfi: gizmodo.com/iconsettings

inspektorko
    Účastník (Participant)
    choroner
    Účastník (Participant)

Bloko: nemas pravdu s iOS 5.0 nebola ziadna odchylka.
    Vydrz baterky je otras.Cez noc padne o 17%. Kto neupgradoval nech ani neupgraduje.

babo
    Účastník (Participant)

kde nebola odchylka? v tom GPS chipe co ma iPhone? Zartujete? Teda nie ze by som chcel kritizovat GPS chip v iPhonoch, v telefonoch proste silne byt nemozu, nie je ich kam dat.

MoRFi
    Účastník (Participant)

poper: volako som sa v rychlosti nedocital ako to rozbehat. vies mi poradit?

choroner
    Účastník (Participant)

babo: s 5.0 ziaden problem nebol a iPhone nasiel uplne presne moju polohu s 5.0.1 to je cele zle.

Vydrz baterky sa mierne zlepsila, ale len ked som nemal nic v multitaskingu 12hodin 10minut, cas pouzivania 1 hodina 20 minut a 88% baterka. Ale kazdu apku vypnem z multitaskingu.
    Strasne sa mi dotoho nechce,ale budem musiet skusit restore cez itunes, pekne po starom :-(

peto01
    Účastník (Participant)

tak ja som z 5.0.1 spokojny. 3 dni standby mod a cez 7 hodin používanie.

bloko
    Účastník (Participant)

Toto je slovo mudrych:

Global Positioning System, zkráceně GPS, je vojenský globální družicový polohový systém provozovaný Ministerstvem obrany Spojených států amerických, s jehož pomocí je možno určit polohu a přesný čas kdekoliv na Zemi nebo nad Zemí s přesností do deseti metrů. Přesnost GPS lze s použitím dalších metod ještě zvýšit až na jednotky centimetrů. Část služeb tohoto systému s omezenou přesností je volně k dispozici i civilním uživatelům.
    K vydrzi baterie: nastavenia – lokalizacne sluzby – systemove sluzby – nastavenie casoveho pasma – vypnut…
    mozno pomoze

mar3k
    Účastník (Participant)

Ja mam skor iny problem ako GPS. To frci stale dobre, ako predtym. Bateria trosku lepsia vyrdz, ale horsie je to uz s WIFI. Nemozem objektivne posudit, ci je to problem tykajuci sa 5.0.1. alebo ugrade Time Capsule a Ap Express na poslednu verziu FW. Prehravanie zuku a videa cez AirPlay z iP4 a Ipadu nie je plynule ako predtym, dokonca ma odpaja od Ap express, ktore ale nespadne. Obcas vypadava aj signal. Tieto veci sa predtym nediali. Ma niekto takuto skusenost v podobnej konfiguracii?

poper
    Účastník (Participant)

morfi:
    mas tam zoznam vsetkych „skratiek“
    ktoru chces otvor, bude sa ta pytat ci to chces otvorit daj cancel
    teraz daj pridat odkaz na plochu
    hotovo

gerektom
    Účastník (Participant)

zdravim! potrebujem pomoc, chcel by som vediet ci sa da iphone 4 jailbreak bez pomoci pc pri verzii 5.0.1???
    dakujem vopred za rady!

SKYklop
    Účastník (Participant)

10 metrov sek, to je vazny pruser. si geodet alebo o co ti ide?

MoRFi
    Účastník (Participant)

:DDD

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.