iMessage

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Autor
    jockerx2
    Účastník

Vie niekto ako to treba nastavit resp. ako treba poslat spravu cez tuto sluzbu…..
    Dakujem.

odklizec
    Účastník

Nikde se nic nenastavuje. Adresat musi mit zarizeni s iOS5. To je cely trik.

J4r0
    Účastník

spoznas to:
    modre tlacitlo „Odoslat“ = iMessage
    zelene tacidlo „Odoslat“ = SMS

mayoxy
    Účastník

aj farebne aj v tom policku kde pises spravu ti pise takym sivym pismom bud textova sprava alebo iMessage

jockerx2
    Účastník

Tak to bude asi tym ze mam gevey….

karticka
    Účastník

ked mas gevey tak nemas asi ios5 ale este ios 4. a tam to este nie je. musis mas ios5 ale tam zase nefunguje gevey

JozefF
    Účastník

Ak chces posielat niekomu na iPhone, staci zadat do policka Pre-jeho tel.cislo.
    Na iPad, potrebujes zadat do policka Pre- jeho ID, co je e-mail.

Dedkojaro
    Účastník

Jožinko, porad! Mam jedno ID a dva iPady. A chcem si s rodinou SMSkovat. A nejde to, lebo neviem do ženinho iPadu /so spoločnym, ergo mojim ID/ vložit jej resp. akykolvek iny mail. Stále môžem posielat SMS len sám sebe. Pritom na FaceTime som tento problém vyriešil hladko.

MoRFi
    Účastník

Nastavenia, spravy, iMessage. Zapnes a automaticky pises ked ma niekto iOS 5. Akonahle ti nejde internet prehodi ta na SMS. Spravy aj tlacidlo maju modru/zelenu farbu.

Dedkojaro
    Účastník

Ale pri nastavovaní SMS máš kolonku: prijímat na mail… A tam nejde vpísat iny mail ako ten, ktory je uvedeny pri registrácii k ID.

Akoby to chcelo na každy iPad, ktory chce esemeskovat svoje ID. Ale potom by nebolo možné inštalovat aplikácie z jedného nákupu.

suley
    Účastník

@Dedkojaro skúšal si poslať message sám sebe?

Dedkojaro
    Účastník

A čo iné mi ostáva, ked mám 2 iPhony a 2 iPady a všetky sú pod jedinym /mojim/ ID? A pod jednym ID sú preto, lebo apps zaplatím len raz a mám ju na všetkych strojoch. Ved to je môj problém – neviem ako prijímaciu adresu vložit do ostatnych strojov /okrem môjho/ iny mail. Pri neúspešnych pokusoch mi to oznámi: stala sa chyba a táto adresa je už kdesi? prihlásená /ide o gmail adresu/.

suley
    Účastník

nova hra, chatuje cela rodina :)) nevedel som, ze mas 4 gerety.
    na 2 by to problem nebol ..

JozefF
    Účastník

Dedkojaro, na dva iPady ti veru neporadim, ak maju rovnake ID.
    Ako pise suley, „na 2 by to problem nebol“. Sparovat iPhone a iPad.

iTuxx
    Moderátor

budes musiet zalozit viacero apple ID. V Store uvedies to tvoje cez ktore kupujes a v nastaveni sprav nastavis Prijimat na… jedno z tych ID ktore si vytvoril. Funguje to, je to overene. Ja mam iPhone a iPad a daju sa posielat spravy nezavisle.

odklizec
    Účastník

Jak pise iTuxx, musis mit na druhem iPadu nastavene jine ID. Pro appstore muzes mit stejne ID nastavene na vsech zarizenich. Pro komunikaci, find my iphone, nebo treba pro iCloud nastav jine ID pro kazde zarizeni. Funguje to OK.

BoroMedico
    Účastník

Mne to tiež funguje. Stačí zadať iné ID na druhé zariadenie. Pričom v Apple Store je rovnaké ID.

Dedkojaro
    Účastník

Díky páni. Idem „pracovat“…:)

jockerx2
    Účastník

Karticka: ja mam davno ios5 ked ho vies dat bez zmeny BB tak gevey funguje!!!!!!!!

Zobrazuje sa 19 príspevkov - 1 až 19 (z celkového počtu 19 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.