Hry na Mac (Tipy a skusenosti)

Domov Diskusné Fóra Hry na Macu Hry na Mac (Tipy a skusenosti)

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Autor
    Príspevky
  • #84137
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    Chcel by som zalozit tuto temu ktora by sa venovala gamingu na Mac-u. Hlavne vasich skusenosti s hrami pre ostatnych hracov (ako hra beha na systeme, ci sa oplati kupit hned alebo pockat na odladenie. Taktiez sem mozete davat herne tipy ci uz mainstreamove gamesy (cez Steam alebo App store) alebo klasickejsie indie hry.

    Zacnem ako prvy :). Dnes som si akurat stiahol cez app store v zlave hru Trine (http://itunes.apple.com/sk/app/trine/id411903084?mt=12) , je to velmi pekna akcnejsia plosinovka so skutocne carovnou grafikou. Beha celkom dobre na systeme MBP s i5 a nvidia 330GT. Najidealnejsie hranie s gamepadom.

    #302649
    majdy
    Účastník (Participant)

    …čo sa týka Trine, mne cez gamepad nefunguje poriadne, síce to sa dá od speedlinku čakať, ale zatiaľ mi na nom šlo takmer všetko…takže taká je moja skúsenosť…

    #302670
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    @majdy: Ked tak skus si nainstalovat USB overdrive a nakonfigurovat gamepad cez to. Mohlo by to vyriesit kompaktibilitu s Trine.

    Mate inak niekto skusenosti s relativne novou hrou Rage v App store, ako to beha, ako hodnotite gameplay a podobne.

    #302675
    eFkoOo
    Účastník (Participant)
    #302747
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    Vo vsetkych temach je minimum postov k veci. Chcel by som to tu nechat ciste nech mozu vsetci uzivatelia zdielat svoje dojmy z hier na Mac.

    #302748
    RioM
    Účastník (Participant)

    Skúšal som Dirt 2. Zrejme som si mal kúpiť výkonnejší iMac :(

    #302752
    iTuxx
    Moderátor

    ja uznavam stary dobry Left 4 Dead 2. Funguje plynulo aj na starom MBP Mid 2009. Nic ine som sa ani nehral (snad este chvilu Team Fortress 2 ktory tiez isiel plynulo).

    #302759
    Kompi
    Účastník (Participant)

    Klasiky Warcraft 3, diablo 2, hawx, anno, baldurs gate cele serie som davnejsie hraval, na macu OK bez problemov. Samozrejme slapali ok a rychlo na mojom MBP 13 – C2D 2,4 320M nvidia. Co uz neslapalo bol port COD black ops, to trhalo ako besne a same glitche.

    Co slapalo skvele, mal som platinum ediciu dragon age origins s vsetkymi updatmi a adonmi – skvela hra co isla krasne plynule, na lionovi som neskusal ale na snow leopardovi to islo skvele.

    Predtym na macu C2D s 8600 GT nvidiou som paril co sa dalo, samozrejme cez bootcamp, vratane crysis a vsetkych hier a vsetkeho co vtedy letelo. Co sa mi nepodarilo rozchodit ani cez bootcamp bolo operation flashpoint – dragon rising. Stale blbla myska – mala neskore reakcie napriek dostatocnemu FPS. Na tomto starom 15kovom macbooku pro mi ale nikdy poriadne nesiel windows XP a rad padal s bluescreenmi, co sa mi na sedmickach nestavalo.

    Co sa tyka rad – ono vseobecne treba chladiacu podlozku, na vyssi vykon treba bootcamp a ak moc MBP hreje, nainsalovat RMclock a podtaktovat trochu procak.

    #305439
    Hack2er
    Účastník (Participant)

    Hrate niekto na Mac-u The Sims 3? Ako to bezi? Rozmyslam, ze si zaobstaram ako taku mensiu volnocasovku.

    #305448
    poper
    Účastník (Participant)

    sims 3 mi bezal vpoho na nv 8400mgs, 1.9 x2 amd, 1gb ram (vista)
    nieje narocny na vykon

    #305457
    shelbygt
    Účastník (Participant)

    Ja mam MBP 15″ mid 2009,SSD disk,8GB RAM a hry ktore hram a idu v pohode:
    -COD 2
    -COD 4
    -Galaxie on Fire 2 HD
    -Real Racing 2 HD
    -Railroad story
    -N.O.V.A. 2
    Tak a teraz hrám Z a Euro Truck Simulator

    #305458
    murriik
    Účastník (Participant)

    MacBook Pro early 2011 – hral som na ňom CS: Source, Half Life 2, Flat Out 2, GTA: SA, Mafiu, Mafiu II, Lego Star Wars, Trine a Trine 2, Disciples 2 a ďalších pár blbostí z App Store .. Všetko hrateľné, samozrejme, najmä pri novších hrách je treba sa pohrať s nastaveniami a uspokojiť sa aj s nižšou kvalitou zobrazenia ..

    #316435
    wuttasi
    Účastník (Participant)

    No hosi :D ja sa podelim tiez, kupil som si mba 2012 i5, a na hry to asi veru nieje. ako necakal som ze na tom budem parit neviem co, ale take zakladne hry nenarocne som si myslel ze pojdu pohode (samozrejme mba som si nekupoval na hranie )
    Hry sice nesekaju, idu plynulo, no ked som pozrel na teplotu cpu tak tam svietilo 98 stupnov a boo poriadne horuci :D
    Tak odvtedy sa uz radsej nehram, lebo neviem ci ho neodpeciem a to by som nerad :D

    #316490
    tback
    Účastník (Participant)

    mb pro 13 mid-2010 a hravam:
    wow-ide na full detailoch s okolo 40-60fps (co sa sam cudujem)
    nfs: most wanted-rovnako full detaily, sice raz za 10-20 minut trochu sekne ale nic extra badatelne
    a to je vsetko :D
    raz som skusal assassins creed 2 a napriek tomu, ze podla mac app store by mala v poho fungovat, sekala ako diva aj pri low details :-/

    mam este par hier ako bejeweled 3, plants vs. zombies atd, ale tam sa o kriteriach na narocnost hw ani neda hovorit:D

    #317900
    majdy
    Účastník (Participant)

    Ahojte chalani,

    Mám MBP 13″ mid 2010; 2,4GHz; 320M

    Zakúpil som L4D2 a ide mi to neskutočne zle, až nehrateľne. Chcel som si zahrať s priateľmi a ono sa to takto nedá, bratovi to na počítači (ktorý má slabšiu konfiguráciu ako ja) ide na plných plynule a mne na plných aj nízkych takmer rovnako. Nechápem to :/
    Okrem hry nemám spustený žiadny program, okrem Steamu. Skúšal som reštart, aj reset PRAM.
    Nejaké rady, skúsenosti, tipy? Ďakujem.

    #317903
    Red01
    Účastník (Participant)

    Steam je svina posledne robi problemi aj mne … pritom mam imac 27 2011 max model a obcas sekne portal 2 … skus to hrat bez zapnuteho steamu … appku (hru) by si mal mat nainstalovanu medzi svojimi aplikaciami
    Snad pomoze

    #317923
    hatto
    Účastník (Participant)

    mne isiel l4d2 na mbw 2010 celkom v pohode, az na to ze obcas (raz za +- 5 minut) to seklo na par sekund ale potom to pokracovalo normalne. mas lepsiu konfiguraciu ako ja, tak nechapem… mozno to ma fakt na svedomi steam

    #317928
    mayoxy
    Účastník (Participant)

    diablo 3 – must have
    ide vpohode na macbookpro 13″ mid 2011

    #317936
    majdy
    Účastník (Participant)

    Nerozumiem tomu naozaj. Bez steamu to neviem spustiť, vždy súšťa zároveň s hrou aj Steam. Preinštaloval som, zapol 800×600 v okne, všetko na low, AA vypnuté, vsync vypnuté, a dalo sa to hrať, ale občas prišiel nejaký sek, a keď je to moc akčené, seká aj hra aj zvuk hry, niekedy vypadne úplne, fakt tomu nerozumiem a mám pocit, že som zbytočne vyhodil peniaze, aj keď to bolo v akcii :/

    Diablo som tiež skúšal, keď uvoľnili testovanie pre širokú verejnosť, kamarát ma na to nahovoril a šlo mi to strašne, potom po update na plnom rozlíšení v stredných detailoch, ale to ma tak neberie.

    #317937
    i Oti
    Účastník (Participant)

    chlapi neviete mi poradit vypol som si svetlo na klavesnici a neviem ho naspat zapnut vdaka,,,, ide aj na macbook pro 15″ early 2011 v pohode

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 29 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.