find my iPhone

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Príspevky
  • #74618
    kures
    Účastník (Participant)

    ahojte chcem sa spytat takuto vec: do iphonu 4ky som si naistaloval aplikaciu find my iphone, zaregistroval som v nastaveniach ucet na mobile me…a na nete cez me.com som si iphone nasiel…

    vec sa ma tak ze iphone mi najde iba ked mam zapnute wifi alebo som pripojeny proste na internet…znamena to ze pokial nebudem online mi teleofn nenajde?

    lebo ako nahle som vypol wifi a dal som refreshnut me.com polohu teleofnu uz naslo len poslednu polohu kde bol ked bol online….

    potom aky to ma vyznam mam mat stale zapnuty internet ked ho nahodou stratim tak nalezcovi staci iba vypnut wifi a uz ho nenajdem?

    dakujem

    #245581
    iFiko
    Účastník (Participant)

    tak dako :D

    keby to k niecomu bolo tak by to nedavali zadarmo :D

    #245583
    denton
    Účastník (Participant)

    najde ta aj ked mas vypnute wifi, dolezite je len byt pripojeny na internete. Viac informacii najdes na http://support.apple.com/kb/TS2734

    #245584
    kures
    Účastník (Participant)

    no sak pisem ze len ked som online…jedno ci cez wifi ci cez 3G

    dobre no takze celkovy uzitok nulovy…:DDD

    #245585
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Ano nulovy… Ak si kupis smartphone ako je iPhone a nezoberies si k nemu mobilny internet, nulovy… Polovica (viac ako polovica?) originalnych aplikacii na iPhone vyzaduje internet. To si ludia kupuju telefon za niekolko stoviek eur aby z neho vyuzivali len polovicu veci?

    #245593
    ervin11
    Účastník (Participant)

    mrzo: ja napriklad mobilny internet nepotrebujem, 95% dna som v dosahu roznych wi-fi. Napriek tomu ho ale mam :)

    kures: Find my iPhone je sice pekna vec, ale skor marketingova. Pravdupovediac, obcas ho zapnem (1x za 2-3 mesiace) a za chvilu to aj vypnem. Je totiz velmi nepresny, najma v zastavanych oblastiach. Napriklad ak som doma, tak mi ukazuje poziciu o 100 m vedla. V praci iba 30 m :) Relativne dobre to funguje v nezastavanych oblastiach. Hladaj ale niekoho, ak ide autom. Alebo ak je niekde v oblasti s vela ludmi, napriklad obchodny dom a vies, ze kludne moze byt odchylka aj 20-30 m. Zerie to iba bateriu. Je to ale iba moja skusenost, mozno niekto takto nasiel ukradnuty mobil na Slovensku… Ja ale o takom neviem, pokial taky je, nech sa ohlasi. Este snad by sa to dalo vyuzit, ak si zabudlivy a telefon ti neukradli, ale si ho niekde zabudol. A teraz nevies ci doma alebo v praci. Na to ti to stacit bude :)

    #245599
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Vyhladanie je mozno ozaj skor otazka stastia, ale ak je iPhone online, je ho mozne aspon locknut, pripadne kompletne premazat a zabranit tak horsim skodam…

    #245614
    bawy
    Moderátor

    no mne vypadol iPhone na záhrade..už som myslel že ho nenájdem lebo som fakt nevedel kde je…dal som find my iphone a ukazoval, že je na zahrade, proste to bolo pekne vidno..dal som ešte pípanie a hneď som ho našiel…nevravím že mi to zahránilo život, ale proste občas sa stane, že niečo z toho využijete..je to zdarma..prečo sa nad tým vôbec pozastavovať..je to niečo čo iný výrobcovia neponúkajú..

    #245623
    Macker2
    Účastník (Participant)

    je to free co sa nad tym vobec pozastavujes ? tak si to proste nestiahni ne … to iste keby som sa stazoval na co je fb app na iphone ked ide to aj cez safari … je to free tak si to nestiahni

    #245624
    mrzo
    Účastník (Participant)

    Ale ponukaju, myslim, ze minimalne Windows Phone 7 ma obdobnu feature :-) A urcite existuju aplikacie na Android, Blacberry… Taky Windows Phone 7 ma aj obdobu Mobile Me zadarmo. Minimalne syncovanie kontaktov, fotiek a pod.

    #245855
    Dr.Exit
    Účastník (Participant)

    No ono je to hlavne pre U.S. kde je to Wi-Fi vlastne všade :D

    #245860
    iFiko
    Účastník (Participant)

    Dr.Exit: si si isty, ze v U.S. je Wi-Fi vsade? Naopak, je to tam este horsie ako u nas. Wifin sice je mozno vela, ale vacsina su zaheslovane alebo platene. U nas je lahsie pripojit sa niekde na Wi-Fi. Aspon take mam skusenosti ja.

    Find My iPhone je uplny crap, radsej by som si kupil iLocalis.

    #245863
    raul
    Moderátor

    ifiko, bol si v nevade? :)

    #245864
    iFiko
    Účastník (Participant)

    na pusti maju wifiny? :)

    #245865
    raul
    Moderátor

    ved na to som narazal :)

    #261395
    Paulxp
    Účastník (Participant)

    Ahojte!
    Ja mam zase iny problem. Mobileme konto je zaregistrovane, v iPhone 3Gs ho mam nastavene, lokalizacia povolena. Proste vsetko je nastavene tak ako ma byt, no moj iPhone nie je mozne lokalizovat. Stale pri nom svieti cervena bodka. Na internet je pripojeny a nefunguje mi lokalizacia. Skusal som to iste nastavit na otcom iPhone 3G a po chvili sa jeho poloha zobrazila na strankach me.com
    Mne to akosi nefunguje. V iPhone 3Gs mam soft 4.3.2, softwarovy unlock a samozrejme jailbreak. Otec nema svoj telefon jailbreaknuty. Obavam sa ze lokalizacia nefunguje kvoli tomu jailbreaku. Chcem sa teda opytat ci vam ktori mate telefon jailbreaknuty lokalizacia funguje ?
    Popripade nepoznate nejaky trik ako to sfunkcnit? Na Apple diskusnych forach som nenasiel riesenie problemu.
    Dakujem

    #261397
    modemw
    Účastník (Participant)

    Registrovanie a prve vyhladanie treba zrobit na iphone 4 alebo ipade. Potom to uz pojde.

    Aby som nezakladal podovnu temu. Je mozne pouzit find my phone na iOS 3.1.3? ked ssa snazim nastavit na iphone tak ma pyta meno a mailovu adresu, ktora musi byt @me.com. Da sa to nejako enablovat hoci aj cez cydiu?

    #261450
    Paulxp
    Účastník (Participant)

    Registracia bola urobena na iPhone 4

    #261459
    modemw
    Účastník (Participant)

    Ano, bola spravena na iPhone 4, na 3GSku ide, pretoze tam je 4.2.1, ale na iPhone 3G nejde kedze tam je 3.1.3 a kvoli vykonu 3Gcka tam nemozem dat uz iOS 4.

    #261536
    ericek.111
    Účastník (Participant)

    daj tam 4.1. mam iPt 2G a mam odskusane vsetky systemy od 3.1.3 po 4.2.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.