Apple sluchadla

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Man
    Účastník (Participant)

Zdravim

Mam iPhone 5 a tie nove sluchadla mi nehraju dobre. Problem je v tom ze basy su neni take ako boli na starsich sluchadlach iPhone 4. Su malo vyrazne a ciste. Neda sa to dako nastavit?

Martin Knezović
    Účastník (Participant)

AK by som ti mohol poradiť,

V nastaveniach zájdi do časti hudba a tam nájdeš možnosť ekvalizér, rolluj dole a je tam možnosť „Zvýrazniť basy“. Odskúšaj ich a ak ti budú hrať furt blbo tak choď tie sluchatka reklamovať. Ale ešte pre istotu skontroluj či dobre zapichávaš slúchadlá. Alebo keď tak si u Premium Resselera ako napríklad iZone, Traco Computers alebo SWP kúp nové Earpody(slúchadlá ktoré máš).

Man
    Účastník (Participant)

Je to o trochu lepsie ale tie stare hraju hlasnejsie nez tie nove a reklamovat sa mi ich nechce dat na kolko su brane z Telekomu a tam musim dat aj mobil aby mi ich vyreklamovali

inspektorko
    Účastník (Participant)

To Man: stiahni si aplikaciu Burn In , nastav biely alebo ruzovy sum a nechaj ich „zahoriet“, malo by Ti to pomoct, ak nie tak reklamuj.

Man
    Účastník (Participant)

nepomohlo skusim este kamosove zajtra ak budu tak isto hrat tak nechapem ako ich moze niekto chvalit…

Hofo
    Účastník (Participant)

Budeš mať asi nejaký chybný kus (podľa mňa) :D

mmhardky
    Účastník (Participant)

Mozno ti len jednoducho nesadli do ucha. Stava sa. Kazdy mame une usnice.

Man
    Účastník (Participant)

Kamaratove som skusal a podla mna su na hovo , dobre su v tom ze drzia lepsie ako stare ale tie nove hraju velmi cisto

Jozef Remen
    Účastník (Participant)

Ak mozem poradit, tie Applacke kraksne odloz pekne do krabicky a objednaj si dake Shure alebo Sennheiser s ovladanim pre iPhone.

Sluchadla od Apple nestoja za nic (o mysiach vela ludi tvrdi to iste). Za tie prachy sa uz davno mohli spojit s niektorou z uvedenych firiem a dat si urobit sluchadla pre svoje produkty na zakazku :/

poper
    Účastník (Participant)

jozef: no to vies

mmhardky
    Účastník (Participant)

Apple In-Ear, tie dvojpasmove, su v danej cenovej kategorii jedny z najlepsich na trhu.

howoarang
    Účastník (Participant)

@Inspktorko: ako dlho mam nechat tie sluchadla zahoriet pomoc aplikacie Burn In.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Preboha to s tym zahorovanim sluchadiel nemyslite snad vazne?
    Takymto procesom sa doporucuje prejst hlavne reproduktorom, sluchadlam a dokonca aj zosilnovacom v Hi-End triede spravidla v cenach radovo v stovkach az tisickach eur a aj len v tom pripade ak k nim pripajate komponenty(predzosilnovace, koncove stupne, kabelaz, sietove filtre) v rovnakych cenovych hladinach.
    Na lacne spunty od Apple s vyrobnou cenou par eur radsej so zahorovanim zabudnite, je to totalna strata casu.
    Ak maju plechovy ci inak skresleny zvuk, problem bude niekde inde ale s nerozohranim to nema absolutne nic spolocne!

Hofo
    Účastník (Participant)

Už ich stihol niekto oprať ? Celkom by ma zaujímalo či su také vodeodolné ako tie staré:D

Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.