- Toto téma obsahuje 69 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Ako odblokovať iPhone 5 z TELEKOMU
zdravím , som tu relatívne nový a tiež mám problém ako kolega , mám možnosť kúpiť iphone 5 no bol brany v Telecome no ja použivam O2 , pravdepodobne bude asi blokovany , viete mi niekto povedať či sa ešte oplatí vziať ten phone ak je ešte vo viazanosti?
inac nezvladne to odblokovanie aj normalny pouzivatel s info z netu?
Mam iphone 5 brany z telekomu ktory pri iOS 6 bol este bloknuty pri relase iOS7 este tiez no teraz zazrakom uz nieje a berie mi chvalabohu ceske O2
.ed: nie, nezvladne. odblokovat telefon „nafurt“ dokaze len Apple, na zaklade ziadosti operatora. Plus su tu este rozne pokusy typu GeveySim, tie su vsak viazane na konkretny FW modemu telefonu a je to take jednorazove riesenie
Zdravim, ako to je teda s tym blokovanim na telekom? Chcel by som si kupit telefon cez inzerat ale podla imei check stranok je blokovany. Ake su moje moznosti ked ho chcem odblokovat na orange?
edit:/ je pravda ze ked sa updatne na ios7 tak sa odblokuje?
Dakujem.
ak tam das ios7 tak bude urcite odblokovany, telekom uz nesmie blokovat ;)
hej bol tam ios7 uz a bez problemov zobralo orange
zdravim chalani, viete mi pls poradit ako testnut ci je alebo neni bloknuty iphone? mam ho z telekomu, kupeny 05/2013, posledny iOS, nemam zial nikoho okolo seba kto by mal ineho operatora a nanosim aby som to mohol vyskusat ze to hodim do telefonu.skusal som tu stranku imei.info ci ako to je ale tam mi ukazuje ze ten check je spoplatneny…
uz tu o tom bolo viackrat popisane, pokial je iPhone z Telekomu a ma nahodeny iOS7, tak urcite nie je blokovany
Pre vsetkych co maju SK Telekom iPhone. Telekom uz iPhony neblokuje a to plati aj spatne. Postup na odblokovanie zadarmo je takyto (samozrejme bez prveho a druheho bodu):
http://odblokovanieiphone.sk/sk/content/6-postup-odblokovania