Ako odblokovať iPhone 5 z TELEKOMU

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes Ako odblokovať iPhone 5 z TELEKOMU

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 70 )
  • Autor
    petokiso
    Účastník (Participant)

Mám iP braný na paušál z Telekomu je od začiatku odblokovaný, pričom mal byť bloknutý. Asi to nebude záležitosť pár kusov

eraserv6
    Účastník (Participant)

Tak potvrdzujem aj ja ze svoj polrocny IP5 brany na pausal z Telekomu mi spapal dve SIM karty od zahranicnych operatorov. Fakt divne :-)

Hajo
    Účastník (Participant)

Nj, kuzlo asi :D

enko
    Účastník (Participant)

Hajo: no moj iphone 3G bol podstivo bloknuty 2 roky :) a ked som bral v decembri 2012 iphone 5 ani mi len nenapadlo strkat inu sim kartu do tel, preto sa teraz divim :)))

edit: a to som este chcel nedavno jednemu tipkovi dat 40 € za odblok cez telekom :D

eraserv6
    Účastník (Participant)

Este dodam ze iphone som mal pred cca. 2 mesiacmi urcite zablokovany ked som tam skusal davat cudziu SIM

Hajo
    Účastník (Participant)

Developer uctom to asi tiez nebude, to by sa vedelo :).

Ono som mal nahratu oficialne iOS7 GM, potom prisiel oficialny release, snazil som sa update cez OTA, neslo, ale nakolko som pouzival iny tel tak som to neriesil. Potom si pytal update iOS 7.0.2, ten som dal. Potom sa mi zablokoval, akoby som ho lockol cez iCloud. Pripojim na iTunes samy error. Po restore bol iPhone unlocked.

Bug v apple spojeny s iOS7? zeby?

eraserv6
    Účastník (Participant)

A vies ze ma to s tym dev uctom tiez napadlo? Mam IP5 registrovany na beta testing iOS7, pokial som na nom mal este iOS6 tak bol urcite bloknuty a teraz na iOS7 po vlozeni inej SIM okamzite nabehne siet.
    Ked vysla 7.0.2 urobil som restore z DFU ale iTunes mi pri aktivacii nikdy nevypisal „Congratulations, your iphone is factory unlocked“, tak ako pri IP4 a IP3 ktore este vlastnim.
    Rad by som vedel co za tym je.

iFiko
    Účastník (Participant)

Takze potvrdzujem aj ja! :) V iPhone 5 branom na Telekom pausal 10/2012 ide v pohode O2-SK. Zeby Telekom konecne dostal rozum a dodatocne odblokoval vsetky iPhony?

Tiez som mal iOS7 od prvej bety, neviem ci to je tym. Znama si dala iOS7 az oficialne takze to skusim u nej. Prip. moze to skusit niekto s iPhone 5, ktory nebol registrovany na developer ucte?

bakosmi
    Účastník (Participant)

ja som mal iphone z telekomu blokovany, po precitani tohto threadu som ho pozeral a zrazu je unlocked, pricom do konca viazanosti ostava nejaky cas…. developer beta 1-7 -> GM -> 7.0.2 OTA

enko
    Účastník (Participant)

mozem potvrdit, telefon brany v telekome 12/2012 je unlock, nacitalo mi orange sim kartu, inak telefon nie je a ani nebol v developer „programe“

Hajo
    Účastník (Participant)

zvlastne ze sa o tom nikde nehovori …

e-comm
    Účastník (Participant)

Som rad, že Vám moja informácia pomohla…keby ste tu možno poniektorí dávali podobne dôležité info, možno by toto fórum malú vyššiu úroveň. Česť výnimkám, ktorý sem pravidelne prispievajú podobnými zaujimavostami…

miko99x
    Účastník (Participant)

@ e-comm:
    dakujem ti za tvoju radu, prave sa mi odblokoval moj iphone 4S, ked som dal do neho druhu sim kartu, povodne mal byt odblokovany az 28. oktobra, presne po dvoch rokoch od zakupenia.

iFiko
    Účastník (Participant)

Znamej iPhone 4S sa tiez „samoodblokoval“.

e-comm
    Účastník (Participant)

Chlapci (z posledných 2 príspevkov) neviem, či ste postrehol, hovoril som o nových kusoch..ale teším sa že sa Vám ..SAMO-ODBLOKOVALI..

iFiko
    Účastník (Participant)

@e-comm, chlapec: No a? WTF? Povodnu (uzitocnu!) informaciu tu priniesol uzivatel „Hajo“, ktoremu sa odblokoval pouzivany iPhone. Dalsi z nas tu len potvrdili tuto info. Co to ma s tvojim tvrdenim (ktore si skoro hned vymazal), ze Telekom SK od marca 2013 neblokuje nove iPhony? Bodaj by Telekom blokoval iPhony, ked akurat v tom case zvysil ich dotovanu cenu…napr. pre Podla seba 5 z 389 € na 500 €.

Myslim teda, ze skor nam pomohla Hajova informacia ako ta tvoja. Dakujeme ti vsak za tvoju informaciu ;) Teraz nezabudni na moj prispevok reagovat a potom si to edituj a daj tam smajlika, ako si to v tejto teme uz niekolkokrat praktikoval.

eraserv6
    Účastník (Participant)

A samozrejme dolozit tvoje tvrdenie aspon niecim(viem od kamarata, manazera, manzelky, znameho z telekomu…). Nie „Viem, ale nestarajte sa odkial“.
    Nikto ti za hodnovernu radu alebo informaciu hlavu neodtrhne ba prave naopak, aspon budeme aj my mudrejsi a nemusime si tie hlavy lamat nad niecim co ty uz davno vies.

bakosmi
    Účastník (Participant)

Mne sa sam odblokoval 3 mesiace pred skoncenim viazanosti. dolozene? ci mam postnut pics? ci co?

eraserv6
    Účastník (Participant)

Adresovane e-commovi

bakosmi
    Účastník (Participant)

Ten je (z)mazany :-)))

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 41 až 60 (z celkového počtu 70 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.