- Toto téma obsahuje 69 odpovedí, 32 hlasov, a bola naposledny upravená pred 10 years, 11 months od .
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.
Domov › Diskusné Fóra › Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes › Ako odblokovať iPhone 5 z TELEKOMU
Kdybyste nekdo znal nekoho, kdo dela v T-Mobile, mel bych pro nej docela dobre job :) Mam par pratel, kteri by radi odblokovavali Telekom SK. Kdyztak piste na odblok (zavinac) htceko (tecka) cz
presne tento problem som riesil aj ja. Kupil som si iP5 na pausal v Telekome, vtedy som ale este nevedel ze pojdem studovat do Nemecka. Samozrejme ze v Telekome ma odbili, ze to nejde, pripadne ze musim zaplatit zmluvnu pokutu a podobne. Kontrola cez IMEI, telefon cerveny so statusom LOCKED.
Vykaslal som sa na iP5, zohnal si stary Androidovy telefon a pouzival ho tu asi mesiac. Dneska rano iP5 pyta dodatocnu aktivaciu, hovorim si ze co sa deje. Trapil som sa s tym, neslo ho aktivovat. Nakoniec som musel urobit restore cez DFU. Ani neviem preco ma napadlo skontrolovat IMEI telefonu, a co nevidim. Telefon zmenil status na UNLOCKED a dnes v pohode funguje pod nemeckym Vodafone.
Vie to niekdo vysvetlit? Jedine co ma napada ze niekdo na svete s podobnym IMEI vybavil unlock, ale omylom na moj telefon. Mobil je vo viazanosti este vyse roka.
hajo: a ako sa ti podarilo podla IMEI zistit ze je unlocked ? mozno by sme mali vyskusat viacer :D
napr. tu: http://www.imei.info
musis sa prihlasit
Mne na niektorych weboch ukazuje UNLOCKED, na niektorych LOCKED ale zda sa mi, ze na jednom webe kde predtym ukazovalo locked je teraz unlocked :D Musim zohnat nejaku sim a skusit teda aj ked velke nadeje si nerobim :)
Aj keby sa sekol v IMEI, musel by sa dodatocne seknut este aj v operatorovi na ktoreho to chce odblokovat co je v tvojom pripade Telekom a to si myslim ze taky blby snad nie je nikto.
Skusil si tam dat SIM od ineho operatora?
;)
To mas odkial tuto info?
;)
jasne, mam tam teraz Vodafon.de, ide to v poradku, predtym mi to neslo
;)
co tu zmurkas, ked ti mame verit, daj zdroj. Je to dost odvazne toto tvrdit bez podlozenych sprav.
iTuxx: Otazka je na mna?
Ak ano, tak to nemam zo ziadneho zdroja. Proste sa mi to dnes stalo …
Hajo: nie, na e-comma :-)
Nepotrebujem aby si mi veril.
Bud to pochopis na 1 krat alebo tu temu nerozoberaj.
e-comm kamosko, nieco napises, potom to nasledne zmazes a teraz tu prisne diktujes o pochopeni a nerozoberani temy. Naco si ju potom zacal rozoberat ked nemienis o nej dalej komunikovat?
e-comm: iPhone 5S 64GB zlaty ti viem zohnat za 105€. Ale neskus sa ma na volaco vypytovat. Bud to pochopis na 1 krat, alebo tu temu nerozoberaj.
hmm zaujimave, mne ta stranka: http://www.imei.info ukazuje ze mam telefon UNLOCKED..tak toto musim vyskusat :)
moze to suvisiet s tym, ze t-mobile v US bud zrusil, alebo sa chysta zrusit vsetky blokacie na telefony ?
iTuxx,
Keby si mi dal takuto ponuku, tak si jej ani nevsimnem, nie aby som sa ta este na nu vypytoval..prajem pekny den