4s výdrž batérie iOS 5.1.1

Domov Diskusné Fóra Pomoc: iPad, iPhone, iPod, iTunes 4s výdrž batérie iOS 5.1.1

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Michal Federic
    Účastník (Participant)

Ahojte všimli ste si, že batéria vydrží oveľa dlhšie ako pred updatom na 5.1.1 ? U mňa to je takmer 1 deň. Mám kontrola 3 mail acc každých 15 min, cca hodina telefonovania denne, stále online ale iba na edge, asi 10 sms, obcas odpíšem na mail ak niesom pri pc, SME na WC :D, FB, mapy ak som v aute, počúvanie hudby cca 20 min denne.

odklizec
    Účastník (Participant)

Ne-e, nepozoruju zadne zlepseni. 4s mi porad vydrzi zhruba den-den a pul. Samozrejme, jen za predpokladu, ze je pres noc (cca 6-7h) v airplane mode.

MoRFi
    Účastník (Participant)

U mna to bolo zle po prechode z 5.0.1 na 5.1 a teraz som po precitani tohoto prispevku s nadsenim updatol na 5.1.1 a je to este horsie :D

JFK.
    Účastník (Participant)

Podla mňa to je od 5.0 rovnaké… možno si len tie zmeny výdrže namýšlate :)

mcmatej
    Účastník (Participant)

u mna je to super na 4s :) ja az tak strasne vela telefon nepouzivam ale na 3G dva dni uplne v pohode a na EDGE (bez wifi, GPS, BT, siri, aktualizaciach) som sa uz dostal na 3dni a dake drobne a mal som este asi 18% no isiel som prec tak som uz nabil takze tie 4 dni by sa dali teoreticky…Mam meneny fon takze je stary asi iba dva mesiace neviem ci to ma nejake zavazenie…

odklizec
    Účastník (Participant)

Nojo, kdyz telefon prakticky nepouzivas, tak vydrzi klidne i 3 dny. Ja na telefonu nejvic ctu, pouzivam email a browser, zahraju si poker a zhruba hodku denne hudba. Max 24 hodin bez fly modu, 36 s. Vsechny hlasky jak ten nebo onen update zlepsil/zhorsil vydrz jsou vetsinou zbozna prani/ nestastna shoda nahod a pustenych apps.

mcmatej
    Účastník (Participant)

Ano mas pravdu, je to o tom pouzivani ale myslim, ze ako clovek mam navyky pouzivat telefon priblizne rovnako a moj osobny nazor a skusenost su zatial take, ze na tom novom systeme pozorujem dlhsiu vydrz…:) dufam, ze mi to vydrzi :DD Ale mimo ineho podla mojho nazoru, kedze ide o zariadenie s takymi parametrami (display, dvojjadro, ram, gps, wifi, ect..) mozeme byt radi, ze pri plnom vyuziti vydrzi aspon den je to podobne s PC a maloktore PC vydrzi den na bateriu…ako urcite by som rad uvital telefon co by mi vydrzal 2tyzdne ako starsie telefony co ma iba par riadkovy display a tlacitka..:D ale na to si este asi budeme musiet nejaky ten piatok pockat ;)

marvin
    Účastník (Participant)

čaute! jednoznačne zmena k horšiemu, update 5.1.1 určite nedoporučujem, bol som
    velmi spokojny s mojim telefonom, no teraz sa len vnutorne stresujem..
    bateria mi vydrzala cca 3 dni.. po update musim nabijat dennodenne a obmedzuje ma to..
    ..a to vypinam wifi, lokalizacie a aj mobilne data a 3g.. a nic nepomaha..
    za druhe pred tym ked som klikol po prebudeni raz mal som odomknutie, ked dvakrat mal som tam
    aj fotacik, teraz tam mam fotacik stale, co mi prekaza..
    absolutna nespokojnost.. bud budem muset resetovat alebo restore, co ma zas zamestna a oberie o cas
    alebo nervozne cakat na dalsi update, ktory mozno nic nezmeni..

JFK.
    Účastník (Participant)

tak ten „foťáčik“ tam už budeš mať asi stále … :) a neviem, čo ti na tom vadí
    -oni chceli spraviť čo najrýchlejší prístup ku Camera, a tento spôsob je rýchlejší možno sekundu ako keby si musel najskôr kliknúť home 2x a potom ešte ikonku :D)

poper
    Účastník (Participant)

lenze ked „fotacik“ casto nepouzivas, len ti vadi
    aj mne vadi

iTuxx
    Moderátor

Aj mne vadi. Mam 5.1 a bojim sa aktualizovat aby sa mi neznizila vydrz. Teraz nabijam kazdy druhy den. Wifi nonstop, push notifikacie tiez a aj aktualizacia pocasia a lokalizacne sluzby pre niektore app.
    Hneva ma ze pri ikonke nastaveni svieti ta cervena gulicka ze je dostupna aktualizacia a to sa neda vypnut.

eraserv6
    Účastník (Participant)

Ten fotacik je vyborna vec. Konecne vcera po prvy krat som nenadaval ze som zmeskal peknu momentku :-))).

Denzel
    Účastník (Participant)

Zdravím čo to znamená: your request could not be completed stále mi to vyhadzuje na iTunes. Dik

marianlapos
    Účastník (Participant)

translate.google.com

odklizec
    Účastník (Participant)

Snazis se stahnout app z jineho regionu, nez ve kterem mas appstore konto. Typicky neco z us store, co neni dostupne v sk/cz store.

JFK.
    Účastník (Participant)

čo je na tom foťáčiku také zlé chalani ? :D

iTuxx
    Moderátor

uz sa mi viac krat stalo ze som omylom posuval obrazovku hore lebo som nechtiac dotkol displaya v tom rohu.
    A navyse uz to proste neni ten typicky klasicky stary znamy “dlhy“ Slide to unlock ako byval :-D

poper
    Účastník (Participant)

„uz to proste neni ten typicky klasicky stary znamy “dlhy“ Slide to unlock ako byval“
    toto mam na mysli

marvin
    Účastník (Participant)

presne tak to citim ako to poper napisal..

vygúglil som riešenie na moj problem pri update 5.1.1.
    !! problém s baterkou nastáva, keď urobíte update iphonu cez Wi-Fi !!
    a to som presne nanešťastie urobil..
    http://absinthejailbreak.com/how-to-fix-ios-5-1-1-battery-life-issue/

ramirez24
    Účastník (Participant)

Mna celkom zacina sr@t ta vydrz baterie.4S mam od decembra,no nabijam ho kazdy den.A to ho casto krat za ten den ani nepouzijem.Ziadny hovor,ziadna sms,wi-fi,net,lokalizacie vsetko vypnute,nic nemam spustene na pozadi a vydrzi 1 den.Za 5 hodin pridem o 25% baterie aj ked s nim nic nerobim.

Zobrazuje sa 20 príspevkov - 1 až 20 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.