Redizajnovaná aplikácia Apple Music v podaní iOS 10

Apple nám predstavuje úplne novú a redizajnovanú hudobnú aplikáciu Apple Music. Jednou z hlavných priorít je zjednodušiť používateľovi vyhľadávanie nových piesní, ktoré by mohol počúvať.

apple-music

Ako môžeme vidieť vo videu nižšie, nový dizajn Apple Music sa zameriava na obal albumu s bledou farbou v pozadí, taktiež jednoduchou estetikou, zvýraznenými nadpismi a mnoho bieleho miesta v pozadí. Na WWDC, Apple podotkol, že táto aplikácia by mala dať nový rozmer slovu jednoduchosť v každom aspekte používania. Spolu so zvýraznenými nadpismi sa dočkáme aj nových tabov ako je Knižnica, Pre vás, Prehľadávať, Rádio a Vyhľadávať. Z možností zmizlo Connect, ktorý umožňoval priami pristúp k zabudovanej sociálnej sieti v aplikácii, kde mohli používatelia sledovať umelca. Avšak táto možnosť sa presunula do časti Pre vás.

Library nám teraz pomôže lepšie rozpoznať medzi Apple Music hudbou, ktorá je uložená na ich serveroch a muziku, ktorá bola fyzicky stiahnutá do zariadenia alebo ju zariadenie obsahovalo pred tým. Pre vás teraz obsahuje nový mix muziky a každodenný nový playlist. Vyhľadávacia funkcia od teraz prehľadáva obsah Apple Music ale zároveň aj vašu knižnicu a funkcia Rádio je takmer nedotknutá. Zmeny Apple Music predstavené zároveň s iOS 10 sa presunú aj do macOS Sierra a tvOS 10. Aplikácia bude mať nový vzhľad aj na týchto zariadeniach aj všetky nové funkcie, ktoré sme si spomenuli.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť