Redizajnovaná aplikácia Apple Music v podaní iOS 10

Apple nám predstavuje úplne novú a redizajnovanú hudobnú aplikáciu Apple Music. Jednou z hlavných priorít je zjednodušiť používateľovi vyhľadávanie nových piesní, ktoré by mohol počúvať.

apple-music

Ako môžeme vidieť vo videu nižšie, nový dizajn Apple Music sa zameriava na obal albumu s bledou farbou v pozadí, taktiež jednoduchou estetikou, zvýraznenými nadpismi a mnoho bieleho miesta v pozadí. Na WWDC, Apple podotkol, že táto aplikácia by mala dať nový rozmer slovu jednoduchosť v každom aspekte používania. Spolu so zvýraznenými nadpismi sa dočkáme aj nových tabov ako je Knižnica, Pre vás, Prehľadávať, Rádio a Vyhľadávať. Z možností zmizlo Connect, ktorý umožňoval priami pristúp k zabudovanej sociálnej sieti v aplikácii, kde mohli používatelia sledovať umelca. Avšak táto možnosť sa presunula do časti Pre vás.

Library nám teraz pomôže lepšie rozpoznať medzi Apple Music hudbou, ktorá je uložená na ich serveroch a muziku, ktorá bola fyzicky stiahnutá do zariadenia alebo ju zariadenie obsahovalo pred tým. Pre vás teraz obsahuje nový mix muziky a každodenný nový playlist. Vyhľadávacia funkcia od teraz prehľadáva obsah Apple Music ale zároveň aj vašu knižnicu a funkcia Rádio je takmer nedotknutá. Zmeny Apple Music predstavené zároveň s iOS 10 sa presunú aj do macOS Sierra a tvOS 10. Aplikácia bude mať nový vzhľad aj na týchto zariadeniach aj všetky nové funkcie, ktoré sme si spomenuli.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.