Valentín sa blíži a iStores má pre vás príjemné prekvapenie!

Je ním valentínska akcia, ktorú môžete využiť práve do 14. februára. Čo si pred sviatkom všetkých zamilovaných môžete dopriať?

Najväčší Apple Premium Reseller u nás prináša akciové ceny pre Apple Watch a AirPods – vybrané modely teraz môžete získať naozaj výhodne, už od 279 € alebo na splátky za 14 € mesačne. Bezdrôtové slúchadlá AirPods sú dostupné len za 129 € alebo takisto na splátky za 11 € mesačne.

Aký by to bol Valentín bez pestrej ponuky doplnkov a príslušenstva k vaším milovaným zariadeniam Apple? Aj v tejto časti sortimentu na vás čakajú akciové ceny. Nakupovať môžete jednoducho online a dopravu kurierom máte pri nákupe nad 50 € zadarmo! Kompletný prehľad valentínskej akcie nájdete na webe iStores.

Takisto sa môžete zapojiť do valentínskej súťaže, ktorá beží do 12. 2. Vyhrať môžete darčekovú poukážku v hodnote 100 €. Zapojiť sa môžete na Instagrame, v rámci profilu @istores_sk. Víťaz bude vyhlásený 13. 2.

zdroj: iStores

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.