Sú toto wallpapery iPhone 15 Pro?

Tak sa zdá, že úniky sú čím ďalej tým detailnejšie. Na sociálnej sieti Weibo sa totiž objavili rendery iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, ktoré so sebou prinášajú jednu špecialitu: pohľad na wallpaper nových mobilov.

Ten sa zdá byť veľmi podobný reprezentatívnemu wallpaperu, ktorý sme mohli vidieť na iPhone 14 Pro. Dva polkruhy sú však teraz otočené horizontálne, že vytvárajú znak “S” alebo “5”. Farebne zároveň tento render odpovedá farbám z pozvánky na tohtoročný iPhone event.

Je dôležité dodať, že sa jedná v tomto prípade o koncept, ktorý je založený na únikoch informácií. Wallpaper digitalizoval grafik William Faix, pričom ako podklad použil ručne nakreslený obrázok od leakera z Čínskej fabriky.

Ten na západnom internete zverejnil leaker ShrimpApplePro a dodáva, že krabica nového iPhone 15 Pro bude biela. Ďalším aspektom je, že logo Apple na pozvánke odpovedá presne tým farbám, o ktorých sa hovorí v spojitosti s novými Pro modelmi už dlhšiu dobu. Teda tmavá, sivá resp. jemne zlatá a modrá.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť