iPhone 15 a iPhone 15 Plus môžu doraziť v svetlej zelenej

Apple iPhone 14
Od predstavenia novej generácie iPhonu nás delí len niekoľko dní a čoskoro tak sami uvidíme, ktoré špekulácie, úniky a predpovede sa ukázali ako pravdivé, a ktoré naopak zostali len v hlavách tvorcov. S blížiacim sa predstavením mobilov však zdá sa, že niektoré informácie len pribúdajú.

Najnovšia informácia sa týka farieb, v ktorých budú dostupné modely iPhone 15 a iPhone 15 Plus. Teda základné modely, ktoré by na rozdiel od minuloročných mali ponúknuť Dynamic Island displej, aj keď len v kombinácii s minuloročným A16 Bionic procesorom. Teda má ísť v podstate o iPhone 14 Pro ukrátený o telefoto objektív a nejaké ďalšie funkcie. A ako bonus, má byť k dispozícii opäť v širšej ponuke farebných variácií oproti Pro modelom.

Objavia sa totiž informácia, podľa ktorej by Apple tento rok mohol vyradiť zlatú verziu iPhone Pro, vďaka čomu by bola farebná paleta obmedzená len na svetlú, tmavú a jednu špeciálnu farebnú variáciu. Čo sa týka základných modelov, tie by mali byť dostupné v až 6 farebných variantoch. Menovite Čierny, Modrý, Žltý, Ružový, Product(RED) a svetlý zelený. Pôvodca tejto informácie, leaker @MajinBuOfficial, tvrdí že má ísť o veľmi podobnú farbu, v ktorej bol dostupný iPhone 12 a iPhone 12 mini. Očakáva sa pritom, že s predstavením súčasnej generácie budú vyradené už oba modely. Apple prestal predávať model iPhone 12 mini minulý rok po predstavení iPhone 14.

Leaker tiež dodáva, že si nie je istý dostupnosťou. U Applu sa totiž v posledných rokoch stalo akousi tradíciou, že na jeseň predstaví základnú ponuku a až následne na jar predstaví ďalšiu farebnú verziu, čím aspoň čiastočne posilní dopyt pred uvedením ďalšej generácie zariadení. Je preto možné, že svetlá zelená farebná variácia bude uvedená až na jar. Zaujímavé však je, že leaky pre tento rok nespomínajú svetlý, respektíve biely farebný variant.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť