Ming-Chi Kuo: Apple pripravuje lacnejšie AirPods a nové AirPods Max

Analytik Ming-Chi Kuo, známy svojimi presnými predpoveďami a množstvom konexií v dodávateľskom reťazci Applu, hovorí o nových slúchadlách z dielne Apple.

Iba krátko po tom, ako Mark Gurman z portálu Bloomberg vyhlásil, že tento rok nečakajú AirPods žiadne zásadné novinky, Ming-Chi Kuo ohlasuje prvé informácie k novinkám na rok budúci. Tvrdí, že spoločnosť Apple sa pripravuje na uvedenie druhej generácie AirPods Max. Produkt by mal byť uvedený v druhom polroku 2024, najneskôr však v prvej polovici roka 2025. O výrobu sa postarajú firmy Luxshare ICT a Hon Teng.

Žiaľ, o produkte viac informácií neohlásil. Nie je tak jasné, či pôjde len o ďalší refresh farieb, ako naznačil Gurman, alebo pôjde o produkt so zásadnými vylepšeniami. Pre zaujímavosť, súčasný model AirPods Max bol uvedený na trh ešte v decembri 2020.

Druhou novinkou, ktorú máme očakávať, sú ešte lacnejšie AirPods. Základný model slúchadiel by mal byť uvedený súčasne s druhou generáciou Max slúchadiel. Odlišovať sa bude cenou, ktorá bude začínať na 99 dolároch. V súčasnosti najlacnejším modelom v ponuke je druhá generácia AirPods za 129 dolárov, resp. 149€. Pri súčasnom trende by tak slúchadlá mohli na európskom trhu začínať už na 119€. Novinkou oproti súčasnému modelu by mohlo byť nabíjanie pomocou USB-C konektora namiesto Lightning.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.