iPhone 15 a iPhone 15 Plus sa ukazujú na prvých renderoch, budú väčšie

iPhone 15 Plus and iPhone 15 Render Leak 9to5mac
Pokiaľ ide o pripravovanú generáciu mobilov značky Apple, najväčšej pozornosti sa dostáva modelom iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, resp. iPhone 15 Ultra.

Nie sú to však jediné modely, ktoré sa dočkajú zmien. Už sme mohli vidieť uniknuté rendery, ktoré potvrdzujú USB-C konektor, užší rám okolo displeja, ako aj ešte väčší fotoaparát. Netreba však zabúdať ani na modely iPhone 15 a iPhone 15 Plus, ktoré budú uvedené taktiež koncom roka. A práve dnes sa pozrieme na túto dvojicu produktov, ktoré sú lacnejšie, a ktoré sa môžu po dlhej dobe dočkať poriadneho updatu.

9to5mac-iPhone-15-Plus-Render-Leak-03

Treba pripomenúť, že mnoho užívateľov pokladalo už iPhone 13 za menší upgrade svojho predchodcu, a iPhone 14 vzhľadom na minimum zmien na to doplatil nižšími predajmi. Zmeniť sa to však môže tento rok, keď sa iPhone 15 a iPhone 15 Plus dočkajú redesignu. Vyzerá to, že po vzore terajších Pro modelov sa dočkáme nového displeja, ktorý vymení výrez za Dynamic Island. Rendery zariadení, ktoré uverejnil portál 9to5mac, takisto poukazujú na zachovanie dizajnu kamierUSB-C konektor ale aj mierne väčší displej. Toho sa dočkáme zjavne spolu s užším rámom, ktorý môžeme vidieť aj na renderoch iPhone 15 Pro.

Podľa renderov by mal tak nový iPhone 15 ponúknuť 6.2-palcový displej namiesto doterajších 6.1″, ktorých sa Apple držal od čias iPhonu XR. Okrem toho boli uverejnené CAD rendery iPhonu 15 Plus, ktoré potvrdzujú prakticky rovnaké zmeny aj v prípade väčšieho modelu. A to aj vrátane displeja. Ten bude takisto väčší. Rovnako tak jemne narastie fotoaparát. K zariadeniu navyše 9to5mac zverejnil rozmery, kde to vyzerá, že iPhone 15 Plus bude oproti predchodcovi vyšší, užší a hrubší.

  • iPhone 15 Plus: 160,87 x 77,76 x 7,81 mm
  • iPhone 14 Plus: 160,84 x 78,07 x 7,79 mm

Zdroj: 9to5mac (#2)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.