Apple oznámil, kedy predstaví nový iPhone!

Apple iPhone 15 September Event
Je to tu! Apple vo večerných hodinách konečne oznámil to, na čo sme tak dlho čakali. Predstavenie iPhone 15 a iPhone 15 Pro je takmer za rohom.

Apple oznámil, že event s názvom Wonderlust sa bude konať už o dva týždne, v utorok 12. septembra o 19:00 miestneho času. Spoločnosť uvádza, že udalosť sa bude konať v konferenčnej hale Steve Jobs Theater v sídle Apple Park, kde budú vybraní členovia médií môcť prvýkrát vyskúšať nové zariadenia. Čo sa však týka samotnej konferencie, očakáva sa, že Apple aj tento rok predstaví všetko formou pútavého, vopred nahraného videa. S týmto konceptom Apple prišiel počas pandémie a zdá sa, že spoločnosť s ním mieni pokračovať aj v budúcnosti.

Novinári tak zrejme uvidia rovnaké video ako my, ibaže na veľkom plátne a následne budú mať možnosť vyskúšať si nové zariadenia poprvýkrát. Hlavnou novinkou dňa budú štyri modely telefónov vrátane iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max. Aj keď o ňom sa hovorí, že bude možno premenovaný na iPhone 15 Ultra. Spoločnosť by tu však mohla ohlásiť aj aktualizované doplnky vrátane AirPods, kde asi najzásadnejšou zmenou bude výmena Lightning konektoru za USB-C. To sa očakáva aj od nových mobilov, kde je to najmä kvôli legislatíve EÚ.

Všetky nové mobily majú mať Dynamic Island, teda aj novší dizajn, vylepšený 5G modul a dokonca sa objavila informácia, že základné modely iPhone 15 a 15 Plus by mohli obdržať upgrade na 48-megapixelovú zadnú kameru. Podľa vizuálu pozvánky to zároveň vyzerá, že spoločnosť sa bude zameriavať najmä na modely Pro.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť