Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Paprika Recipe Manager 3 – 3,49€ (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia Paprika Recipe Manager 3 vám pomôže usporiadať recepty, vytvoriť zoznamy potravín, naplánovať si jedlá a sťahovať recepty z webových stránok.

Recursive: Programming Puzzles – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Rekurzívna je logická hra o vzoroch a programovaní. Je to perfektná hra pre ľudí, ktorí milujú ťažké hádanky.
Vaším cieľom je pomôcť malým robotom dokončiť ich misiu a pozbierať všetky drahokamy nájdením správneho vzoru a jeho prekladom do krátkeho programu.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac.

Photo AI eraser – zadarmo (pôvodná cena 1,19€)

Photo AI eraser je ľahko použiteľný nástroj na odstraňovanie objektov na fotografiách. Používa vysokokvalitné algoritmy spracovania obrazu a jednoduchý funkčný dizajn.

RAW Power – 8,99€ (pôvodná cena 12,99€)

RAW Power je fotografický editor, ktorý je určený hlavne pre snímky zhotovené vo formáte RAW. Obsahuje množstvo filtrov, vstavanú galériu…

 

To the Moon – 2,29€ (pôvodná cena 5,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

You Record Pro – 5,99€ (pôvodná cena 12,99€)

Aplikácia You Record Pro premení vaše iOS zariadenie na profesionálny digtafón, s možnosťou zaznamenať stereofónny zvuk v kvalite 96 kHz / 24-bit, vďaka čomu môžete zachytiť každú vašu myšlienku, poznámku alebo stretnutie.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

You Record Pro 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #38 týždeň

Lock’s Quest – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre sa ocitnete v úlohe Locka, chlapca, ktorý narazí na inváziu jeho dediny, ktorá rozpúta širšiu vojnu medzi kráľovstvom sily a mechanickou armádou vedenou ohavným lordom bolesti. Pútavý príbeh sa rozvíja naprieč 75 dňami bojov v tucte unikátnych máp, ktoré sú plné strelných veží, pascí a špeciálnych útokov. Prežite hru tak, ako si ju tvorcovia predstavovali, teraz s HD hudbou, novými portrétmi vo vysokom rozlíšení a aktualizovanou hrateľnosťou.

Hra vyšla ja vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch aj je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Duet Display – zadarmo (pôvodná cena 16,99€)

Aplikáciu Duet Display sme vám predstavili v jednej z našich recenzií. V skratke, Duet Display vám umožní premeniť váš iPhone alebo iPad na ďalší monitor.

Recenze: Duet Display ~ MacBlog.sk

 

Botanicula – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Botanicula je humorom naplnená dobrodružná hra od tvorcov hier ako Machinarium alebo Samorost.

Päť priateľov, malých stromových tvorov, sa vydalo na cestu, aby zachránili posledné semeno z ich domovského stromu, ktorý je zamorený zlými parazitmi.

Samorost 2 – 1,19€ (pôvodná cena 2,29€)

Samorost 2 je umelecky pojatá adventúra od českých tvorcov Amanita Design, ktorá vás okúzli svojim surrealistickým spracovaním od krásnej osobitej grafiky, až po pôvodnú hudbu.

S malým škriatkom sa vydávate za záchranu svojho psíka, ktorého uniesli zlí mimozemšťania. Na ceste za svojim štvornohým kamarátom stretnete množstvo zvláštnych bytostí a mechanizmov a vyriešite veľa originálnych úloh.

Devízou hry je hlavne unikátna atmosféra fantastického sveta, ktorý by sa dal prirovnať napr. k románu Malý princ od francúzskeho spisovateľa Antoineho de Saint-Exupéryho.

Samorost 3 – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Príbeh sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek
(hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Samorost 3 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť