Phil Schiller si deaktivoval svoj Twitter

Phil Schiller, jeden z predstaviteľov spoločnosti Apple, ktorý je zodpovedný za eventy a App Store si deaktivoval svoj Twitter účet z dôvodu zmien, ktorými Twitter v súčasnosti prechádza.

Schiller na svojom účte na Twitteri často promoval nové Apple produkty, služby, softvér a komunikoval so zákazníkmi a fanúšikmi prostredníctvom tweetov. Mark Gurman z Bloombergu si pred nedávnom všimol, že Schillerov účet už neexistuje, teda nie je už viac prístupný. Účet mal viac ako 200,000 sledovateľov a bol vytvorený v novembri 2008.

Pred nedávnom, nový generálny riaditeľ Twitteru, Elon Musk oznámil, že účet bývalého prezidenta Donalda Trumpa bude opäť odblokovaný, po jeho zablokovaní v januári 2021 za porušenie zmluvných podmienok Twitteru. V nedávnom rozhovore s generálnym riaditeľom Apple, Timom Cookom sa dostalo aj na tému zmeny vedenia Twitteru, kde Cook komentoval budúcnosť spoločnosti, vzťahy Twitteru so spoločnosťou Apple a jeho nádej, že si Twitter udrží svoje štandardy aj pod novým vedením.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.