Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #41 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

The Tiny Bang Story – 1,19€ (pôvodná cena 5,99€)

Život na malej planéte bol pokojný a bezstarostný, až kým nenastala veľká katastrofa – malá planéta bola zasiahnutá meteorom! Svet sa rozpadol a teraz jeho budúcnosť závisí len od vás! Použite vašu predstavivosť a kreativitu s cieľom obnoviť planétu. V hre The Tiny Bang Story budete musieť opraviť rôzne stroje a mechanizmy, ale aj riešiť rôzne hádanky.

View Source Premier – 5,99€ (pôvodná cena 9,99€)

View Source Premier je nástroj na analýzu a prezeranie kódu: HTML, XML, JavaScript, CSS, JSON, RSS a ATOM.

Aplikácia je dostupná aj pre počítače Mac.

PiP – Picture in Picture – zadarmo (pôvodná cena 1,19€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, PiP – Picture in Picture vám umožni prehrávať videá obraz v obraze z aplikácii ako Youtube, Safari, Súbory alebo Galéria.

Blox 3D City Creator – zadarmo (pôvodná cena 5,99€)

Hra Blox 3D City Creator  umožní vytvoriť deťom mestá s budovami, autami, cestami a ľuďmi jednoduchým spôsobom.

Blox 3D Junior – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Blox 3D Junior je zábavná hra pre tých najmenších. Vaše deti môžu jednoduchým a intuitívnym spôsobom stavať rôzne postavičky, autá …

Roterra – Flip the Fairytale – 2,49€ (pôvodná cena 3,49€)

Roterra – Flip the Fairytale je logická hra v pohybujúcom sa svete, v ktorom musíte nájsť správnu cestu.

Roterra Extreme – Great Escape – 2,49€ (pôvodná cena 3,49€)

Pokračovanie magického sveta Roterra, kde „hore“ je relatívne a možno budete musieť prejsť po strope alebo po stene, aby ste našli cestu.

Monument Valley 2 – 4,99€ (pôvodná cena 5,99€)

Pokračovanie populárnej hry voľne nadväzuje na originál, čiže vás opäť čaká magické dobrodružstvo plné logických riešení v priestoroch, kde často naplatia fyzikálne zákony. V hre ovládate hrdinku Ro aj s jej dieťaťom. Tešte sa na manipulovanie s priestorom, minimalistický polygonálny dizajn architektúry prostredí a opäť znamenité hudobné pozadie celého príbehu. Netradičná perspektíva hry je unikátna.

60 Parsecs!- 2,49€ (pôvodná cena 4,99€)

60 Parsecs! je humorná adventúra v ktorej sa pred atómovou apokalyosou zachránite odletom do vesmíru. Pred odletom máte 60 sekúnd pre nazbieranie zásob. Po prvotnom zhone sa už snažíte čo najdlhšie prežiť na zásobách polievky, výrobe či vylepšovaním predmetov a každodenných rozhodnutiach, ktoré môžu znamenať rozdiel medzi prežitím a smrťou. Nechýba ani prieskum a pristávanie na planétach.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac.

Learn Python Coding PRO – 2,49€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Learn Python Coding Pro vás naučí programovať v jazyku Python:vývoj webu, strojové učenie, umelá inteligencia, deep learning, blockchain, data science a ďalšie.

Iron Marines Invasion – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

V hlbokom vesmíre nič netrvá dlho a mier nie je výnimkou! V real time strategickej hre Iron Marines Invasion objavíte a dobyjete nespočetné množstvo svetov v hlbokom vesmíre. Odhalíte príbeh plný výziev a hrozieb, ktorý vás zavedie naprieč galaxiou na mimoriadnu cestu.

macOS

Darkwood – zadarmo (pôvodná cena 10,99€) – EPIC Store

Prebroďte sa vyčerpávajúcim, bizarným svetom Darkwood a ponorte sa do najstrašidelnejších tajomstiev jeho obyvateľov, aby ste unikli zo zamorenej krajiny skôr, než zničí vaše telo a pohltí vašu myseľ. Darkwood je náročná hra v horor survival štýle, v ktorej budete vyrábať zbrane, pripravovať pasce, opevňovať skrýše. Cez deň budete skúmať a čistiť strašidelné lesy sovietskeho bloku a potom sa v noci ukrývať vo svojom úkryte a modliť sa, aby ráno vyšlo slnko.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.