Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #40 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

The Quest – 3,99€ (pôvodná cena 7,99€)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

The Quest 600x156 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Tempest Pirate Action RPG – 4,99€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Evoland 2 – 1,19€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

ACDSee Pro – zadarmo (pôvodná cena 6,99€)

ACDSee Pro kombinuje inovatívny fotoaparát, výkonný editor fotografií a ľahko použiteľného tvorcu koláži do jednej aplikácie.

QB Planets – 1,19€ (pôvodná cena 2,99€)

Milujete riešenie hádaniek…vo vesmíre? QB Planets je vesmírna adventúra, ktorá bude výzvou pre vaše schopnosti riešiť hlavolamy. Vašou úlohou bude objavovať podivné a krásne puzzle planéty s tajomnými schopnosťami a nebezpečnými prostrediami. Nájdite a zbierajte hviezdy, aby ste mohli poháňať svoju loď a vyraziť na nové a vzrušujúce planéty. Vyhnite sa prekážkam a nájdite bezpečnú cestu k svojej lodi s čo najmenším počtom pohybov.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Lively Widget – 2,49€ (pôvodná cena 5,99€)

Aplikácia Lively Widget vám umožňuje jednoducho prispôsobiť uzamknutú obrazovku vášho iPhone pomocou animovaných obrázkov GIF.

Cataclysm Bright Nights – zadarmo (pôvodná cena 4,99€)

Cataclysm: Bright Nights je ťahová hra o prežitie v drsnom, procedurálne generovanom post apokalyptickom svete. Vyčistite zvyšky mŕtvej civilizácie, aby ste našli jedlo, vybavenie alebo, ak budete mať šťastie, vozidlo s plnou nádržou. Bojujte, aby ste porazili mocné príšery, od zombíkov cez obrovský hmyz až po roboty…

PXL – mosaic art – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

PXL je fotografický editor na vytvorenie mozaiky. Dominantná je hlavná fotka poskladaná z malých fotiek, ktoré sú prispôsobené podľa farebnosti tak, aby zapasovali. Výsledkom je krásny obraz, na ktorom z diaľky vidno hlavnú fotku a zblízka veľa malých fotografií.

ScourgeBringer – 5,99€ (pôvodná cena 6,99€)

ScourgeBringer je roguelite platformová hra v retro štýle, v ktorej budete bojovať proti nepriateľom a bossom.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším a vyšla aj vo verzii pre herné konzoly a PC.

hyperPad Visual Coding on iPad – 4,99€ (pôvodná cena 14,99€)

Pomocou aplikácie hyperPad Visual Coding on iPad môžete začať vytvárať vlastné aplikácie a hry bez nutnosti poznať programovacie jazyky.

The First Tree – 1,29€ (pôvodná cena 4,99€)

The First Tree je nádherná adventúra z pohľadu tretej osoby s dvoma paralelnými príbehmi: líšku, ktorá sa snažila nájsť svoju zmiznutú rodinu, a syna, ktorý sa znovu spojil so svojím odcudzeným otcom na Aljaške.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1 alebo novším.

Blur Photo – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Blur Photo je fotografický editor ktorý rozmaže pozadie a umožňuje pridať rôzne efekty rozmazania.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť