Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #36 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Remote Control Pro – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Pomocou aplikácie Remote Control Pro premeníte iPhone, iPad a dokonca aj hodinky Apple Watch na diaľkový ovládač pre počítače Mac alebo Windows PC.

Aplikácia je dostupná pre hodinky Apple Watch, iPhone, iPad, Apple TV a počítače Mac.

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

Long Exposure – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Lightmatic je aplikácia pre vytváranie fotografií s efektom dlhej expozície.

LT Long Exposure 600x305 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #35 týždeň

To the Moon – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

PushFit Pro – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

PushFit je počítadlo a sledovač kľukov. PushFit vám umožňuje cvičiť doma, v telocvični alebo kdekoľvek inde. Začnite umiestnením iPhonu na zem pod hrudník, senzory priblíženia vo vašom prístroji automaticky spočítajú a zaznamenajú vaše opakovania. PushFit vám umožňuje vizualizovať históriu tréningu pomocou grafov a kalendárov.

Aces of the Luftwaffe Squadron – 3,99€ (pôvodná cena 6,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch a je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Aces of the Luftwaffe Squadron - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Summer Catchers – 0,99€ (pôvodná cena 3,99€)

V hre Summer Catchers sa vydáte na epické dobrodružstvo. So svojím spoľahlivým dreveným autom musíte cestovať do vzdialených krajín plných tajomstiev, podivných stvorení a vzrušujúcich pretekov, aby ste konečne zažili leto. Cesta však nebude jednoduchá…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Swim Out – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Ponorte sa do relaxačnej a osviežujúcej atmosféry Swim Out , strategickej ťahovej logickej hry, ktorá vás privedie do slnečného dňa pri bazéne, alebo pri mori. Naplánujte každý ťah a buďte si istý, že nikdy nevkročíte do cesty inému plavcovi. Hra obsahuje viac ako 100 úrovní.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Chameleon Run – 0,99€ (pôvodná cena 2,29€)

Rýchla, premyslená a nápaditá skákačka z dielne slovenského programátora, ktorá získala prestížne ocenenie Apple Design Award.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a pre počítače Mac s čipom M1.

Chameleon Run 600x152 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #22 týždeň

Neighbours back From Hell – 0,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Neighbours From Hell je klasická logická hra o zvláštnej reality show, v ktorej je vašou úlohou robiť zle svojmu arogantnému susedovi a to veľmi kreatívnym spôsobom…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Guerrilla Filmmaker: Camera – 1,99€ (pôvodná cena 8,99€)

Guerrilla Filmmaker je aplikácia pre vytváranie videí, ktorú používajú profesionálni a začínajúci filmári, dokumentaristi, vlogeri a ktokoľvek, kto chce z fotoaparátu vo vrecku vyťažiť maximum.

Cut for Stories – zadarmo (pôvodná cena 0,99€)

Pomocou aplikácie Cut of Stories môžete vytvárať jedinečné príbehy na Instagrame.

ProMovie Recorder + – 0,99€ (pôvodná cena 2,99€)

ProMovie Recorder je funkčne bohatá, no ľahko použiteľná aplikácia pre vytváranie videí. Prevezmite kontrolu nad expozíciou, zaostrením, snímkovou frekvenciou a všetkými ostatnými aspektmi nahrávania videa.

macOS

Hundred Days – Winemaking Simulator – zadarmo (pôvodná cena 19,99€) – EPIC Store

Hundred Days – Winemaking Simulator je strategická hra. v ktorej dostanete na starosť vlastnú vinicu a bude len na vás, či bude prosperovať, alebo nie. V hre na vás čaká zber hrozna, ochrana úrody a výroba lahodného nápoja, jeho úpravy a marketing.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.