Apple Watch Ultra podporujú staršie remienky!

Napriek tomu, že Apple Watch Ultra majú obrovský 49mm displej, pri ich dizajne Apple myslel aj na majiteľov predošlých generácií.

Prekvapivým krokom zo strany Applu je oficiálna podpora starších remienkov. Hoci nové Apple Watch Ultra majú 49mm telo, zariadenie bolo podľa oficiálnych slov Applu navrhnuté tak, aby bolo kompatibilné s remienkami určenými pre staršie 42mm, 44mm a 45mm modely.

Znamená to teda, že ak ste si v minulosti kúpili remienky pre doteraz najväčšie modely Apple Watch, budú fungovať aj na doteraz najväčšom modeli. Pritom špekulácie spred ohlásenia naznačovali pravý opak. Vravelo sa totiž, že s novou veľkosťou príde aj nová veľkosť remienkov, na ktoré budú užívatelia odkázaní. Toto však nie je pravda, a nielen, že sa zachová kompatibilita starších kúskov, ale bude to fungovať aj retrospektívne.

Apple totiž potvrdil, že nové Trail Loop, Alpine Loop a Ocean Band remienky určené pre Apple Watch Ultra, sú zároveň kompatibilné so 44mm a 45mm modelmi Apple Watch. Pri menších modeloch (38mm, 40mm, 41mm) takáto kompatibilita nie je.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.