Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

Finding.. – zadarmo (pôvodná cena 1,99€)

Hra Finding.. rozpráva príbeh o tom ako dieťa nájde kvetinu, pričom na ceste zažije veľa zaujímavým vecí.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Folder Shortcuts – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Folder Shortcut vám umožní pridať widget na plochu s odkazmi na súbory alebo priečinky.

Neighbours back From Hell – 3,99€ (pôvodná cena 4,99€)

Neighbours From Hell je klasická logická hra o zvláštnej reality show, v ktorej je vašou úlohou robiť zle svojmu arogantnému susedovi a to veľmi kreatívnym spôsobom…

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Hyperforma – 1,99€ (pôvodná cena 4,99€)

V hre Hyperforma prastará civilizácia zanechala na našej planéte zariadenia spojené starovekou sieťou. O 256 neskôr rokov sa ponoríte do jej tajomstiev a vydáte sa na cestu kybernetickým priestorom.
Hra získala množstvo ocenení a je dostupná aj pre Apple TV:

Best Mobile Game (Casual Connect London 2018)
Indie Prize Grand Prix (GTP Indie Cup 2018)
Best Mobile Game (GTP Indie Cup 2018)
Best Unity Game (Games Gathering 2017)
Best Mobile Game (DevGAMM 2017)
Excellence In Visual Art (DevGAMM 2017)
Best Game Design (White Nights 2017)

Hyperforma 600x304 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

Dungeon Legends 2 – 1,99€ (pôvodná cena 2,99€)

Dungeon Legends 2: Tale of Light and Shadow je RPG hra s podmanivou atmosférou opusteného zabudnutého hradu. Vstúpte do tohto fantasy dobrodružstva plného smrtiacich príšer, mágie, hádaniek a úloh. Prebojujte sa cez kobky, porazte fantazijné stvorenia, rozvíjajte svoju postavu, hľadajte užitočné predmety a vyzbrojte sa, naučte sa kúzla, ktoré zvýšia vašu silu.

Remove Me – zadarmo (pôvodná cena 2,99€)

Remove Me je fotografický editor zameraný na vymazanie pozadia fotografií.

Photo Editor & Video Editor – zadarmo (pôvodná cena 9,99€)

Ako už názov prezrádza Photo Editor & Video Editor je video a fotografický editor s množstvom funkcií, ako nálepky, filtre, vymazanie pozadia, zrkadlové efekty…

Aplikácia je dostupná pre počítače Mac s čipom M1.

Affinity Photo – 9,99€ (pôvodná cena 21,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Affinity Designer – 9,99€ (pôvodná cena 9,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

macOS

Affinity Publisher – 26,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Softvér Affinity Publisher konkuruje programom ako Adobe InDesign. Ide o softvér na tvorbu digitálnych aj tlačených publikácií, letákov či pozvánok.

Affinity Designer– 26,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Obľúbená aplikácia na pracú s vektorovou grafikou je po iOS verzii v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Borderlands 3 – EPIC Store – zadarmo (pôvodná cena 59,99€)

Vaša domovina je v spustošenom stave a okrem všadeprítomných zlodejov a vrahov sa navyše rozšíril aj pomätený kult The Children of the Vault, ktorý sa neovládateľne šíri po celej krajine. Jediný, kto môže aspoň čiastočne vrátiť zavedené poriadky, ste vy! V akčnej FPS hre Borderlands 3 vtrhnite medzi nepriateľov ako jeden zo štyroch nových hrdinov a postupným vylepšovaním stromu schopností si svojho hrdinu prispôsobte svojmu osobitému hernému štýlu a vytvorte z neho nezastaviteľného zabijaka.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.