iPhone SE 4. generácie bude vychádzať zrejme z iPhone XR

iPhone XR Header
Vyzerá to, že aj napriek málo populárnemu iPhone SE 3. generácie to Apple s lacnejšími telefónmi nevzdáva.

Ross Young, analytik spoločnosti Display Supply Chain Consultants tvrdí, že Apple naozaj pripravuje redizajnovanú 4. generáciu iPhone SE. Zariadenie by malo disponovať 6.1-palcovým LCD displejom s výrezom.

Pôvodne očakával, že mobil by mohol mať v displeji kruhový výrez pre kameru a senzory. Vyzerá to však, že Apple sa ulakomí na starší druh displeja, aký môžeme poznať z iPhone X až iPhone 12. Nie je však jasné, či bude zariadenie zabezpečené pomocou Face ID alebo Touch ID. Existuje možnosť, že namiesto snímania tváre sa Apple rozhodne integrovať snímač odtlačkov prstov do Power Buttonu, podobne ako na iPade Air a iPade mini.

S tým sa konieckoncov stotožňuje aj analytik Ming-Chi Kuo, ktorý už skôr vyjadril presvedčenie, podobne ako novinár Mark Gurman, že Apple pripravuje aktualizovaný iPhone 11 s 5G pripojením. Súbežne sa objavilo tvrdenie, že zariadenie môže vychádzať z iPhone XR. V princípe sa jedná o podobné produkty, rozdiel je v počte fotoaparátov na zadnej strane. iPhone XR má jeden, iPhone 11 dva.

Predstavenie zariadenia sa očakáva v roku 2024.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.