Apple predstaví 27″ Pro Display XDR zrejme už začiatkom budúceho roka

Apple môže budúci rok predstaviť nový a menší externý displej. Myslí si to Ross Young, analytik spoločnosti Display Supply Chain Consultants (DSCC).

Analytik vraví, že už v prvom štvrťroku 2023 by Apple mohol ohlásiť ďalší externý displej vo svojej ponuke. Pôvodne očakával jeho predstavenie na WWDC, následne oznámil, že produkt bol odložený na október, pretože vývoj nebol hotový. Ako už vieme, októbrový event sa nekoná, ale to nie je dôvodom na odloženie produktu. Na svedomí je opäť nestíhanie termínov zo strany inžinierov. Kvôli tomu je zrejmé, že Apple predstaví nový produkt v čase od januára do marca. Ďalším faktorom pre odklad produktu sú zrejme problémy s dodávkou displejov pre Mac, Studio Display a Pro Display XDR.

Nový 27-palcový displej by mal disponovať mini-LED panelom s ProMotion technológiou, a teda obnovovacou frekvenciou až 120Hz. Očakáva sa, že ponúkne podobné parametre ako dnešný 30-palcový Pro Display XDR, ale nebude jeho náhradou. Otázna je aj cena. Dnešný Studio Display začína na 1749€, kým Pro Display XDR začína na 5499€.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.