Apple zrejme predstaví nové MacBooky a iPady tlačovou správou

Zdá sa, že (ne)pravidelný októbrový event nemusíme čakať. Redaktor Bloombergu Mark Gurman vraví, že Apple predstaví nové produkty zo sérií iPad a Mac len cez tlačovú správu.

Reč je celkom o troch produktoch, ktoré by sa mohli dočkať aktualizácie na M2 čip. Čip by mal poháňať nový iPad Pro v 12.9″ a 11″ veľkostiach, ako aj nový Mac mini. Ten ponúkne dve výkonnostné verzie, kde základ bude predstavovať M2 čip a pre náročnejších užívateľov bude k dispozícii zatiaľ neohlásený M2 Pro.

Tento čip by, zrejme po boku M2 Max, mohol byť dostupný aj pre MacBook Pro. Ten má byť naďalej dostupný v 14″ a 16″ veľkostiach, pričom obe majú ponúkať výkonné verzie čipu M2. Ten debutoval v polovici roka v 13″ MacBooku Pro a úplne novom MacBooku Air. Ten upustil od doterajšieho dizajnu v prospech tradičnejšieho, ktorý má MacBook Pro a ktorý sa ponáša na starší, no stále elegantný PowerBook G4.

Navyše, aj keby sa niektoré produkty vyznačovali novinkami, nie všetky novinky sa dočkali ohlásenia na veľkom pódiu. Príkladom z čerstvej minulosti sú AirPods Max slúchadlá, či pôvodná generácia AirPods Pro slúchadiel, ale aj rôzne príslušenstvo.

Zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.