Známy titul Castlevania sa objaví v Apple Arcade

Apple Arcade
Mnohé, exkluzívne tituly sa na Apple Arcade už objavili. Po novom sa k nim pridáva aj skvost od tvorcov z Konami, Castlevania: Grimoire of Souls. No tým to ale nekončí. Do Apple Arcade pravidnelne prichádzajú rôzne exkluzívne hry.

Apple Arcade pred nedávnom presiahol hranicu 200 hier. Okrem tohto úspechu sa odoberatelia môžu tešiť aj na príchod nových hier, ako je napríklad Tetris Beat, Baldo, Asphalt 8: Airbone, Layton’s Mystery Journey, Zen Pinball Party, Zookeeper World, MasterChef: Let’s Cook a mnohé ďalšie.

Okrem vyššie uvedených sa do zoznamu hier, dostupných na Apple Arcade pridáva aj známy titul Castelvania: Grimoire of Souls od známeho vydavateľa Konami, ktorý, ako uviedol vydáva túto hru exkluzívne pre Apple Arcade a iPhone, iPad, Mac a Apple TV. Niektorí náruživý hráči si možno pamätajú tento titul z roku 2019, kedy sa objavil v sekcii Hry na App Store, no po krátkom (menej ako rok po vydaní) čase zmizol. Zatiaľ nie je bohužiaľ známy dátum vydania jeho Apple Arcade verzie.

 

Castlevania: Grimoire of Souls, ktorá sa hrá z bočného pohľadu (2D), bude obsahovať celú paletu známych postáv zo známého, gotického ekvivalentu na počítači. V hre sa objaví napríklad Alucard, Simon, Belmont, Charlotte, Shanoa, Maria a k nim sa neskôr pridajú ďalší. Úlohou hráča bude prebojovať si cestu cez Drákulovu armádu pomocou širokého arzenálu zbraní, útokov a špecifických kómb jednotlivých postáv.

Na YouTube je k dispozícií aj pôvodná upútavka z roku 2019:

Aby sa ale čakanie na tento nový titul nezdalo pridlho, trio hier z Apple Arcade získali aktualizácie ako napríklad The Oregon Trail, ktorý získal minihry a nové úlohy. Taiko no Tatsujin Pop Tab Beat získal 5 nových skladieb a hra Simon’s Cat – Story Time získala 200 nových úrovní.

Cena Apple Arcade začína na 4,99€ mesačne alebo 49,99€ ročne. Jedná sa teda o predplatenú službu, ktorá ponúka prístup k viac ako 200 exkluzívnym hrám bez reklám či nákupmi v aplikáciách. Nové tituly sa stále do tejto služby pridávajú pravidelne. Apple Arcade je dostupný na zariadeniach iPhone, iPad, Mac a Apple TV. Záujemci o túto službu si ju môžu vyskúšať na 1 mesiac zdarma.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.