Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #29 týždeň

iOS/iPadOS/macOS

Match Attack! – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Match Attack! je logická hra inšpirovaná tetrisom.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Tempest Pirate Action RPG 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

The Quest – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

The Quest je “oldschoolová fantasy” RPG hra v otvorenom svete, ktorá vyšla aj vo verzii pre PC. Vašou úlohou ako bude zachrániť ostrov Freymore a odvráti blížiace sa nebezpečenstvo.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

The Quest 600x156 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Beat Cop – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Moonlighter – 5,49€ (pôvodná cena 14,99€)

Počas archeologického výkopu bol odhalený rad brán. Ľudia si rýchlo uvedomili, že tieto starodávne cesty vedú do rôznych svetov a dimenzií. Rynoka, malá komerčná dedinka bola odhalená blízko miesta výkopu a ponúka statočným a bezhlavým dobrodruhom nepredstaviteľné poklady.

Hra Moonlighter predstaví nového hrdinu Willa, ktorý je počas dňa predavačom túžiacim po dobrodružstve a hrdinných činoch.

V dedinke Rynoka môžete predávať objavené poklady, nastavovať ceny, starať sa o zásoby zlata, najímať pomocníkov a vylepšovať obchod.
Spoznajte obyvateľov a zistite o aké predmety majú záujem. Môžu vám za ne ponúknuť obrovské odmeny.
Vylepšujte si výbavu za pomoci obyvateľov dedinky.
Pri návšteve nových svetov získavajte zlato, poklady, novú výbavu a podivuhodné artefakty.
Pri súbojoch objavujte akcie s rôznymi zbraňami, schopnosťami a pridanými efektmi.
Každý svet je unikátny, nikdy neviete čo vás na druhej strane brány čaká.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Hra vyšla aj pre herné konzoly xBox One, PS4 a Nintendo Switch.

This War of Mine – 2,29€ (pôvodná cena 16,99€)

V This War of Mine nebudete hrať ako elitný vojak, ale ako skupina civilistov, ktorí sa snažia prežiť v obkľúčenom meste, zápasia s nedostatkom potravín, liekov a neustálym nebezpečenstvom od ostreľovačov a nepriateľských mrchožrútov. This War of Mine ponúka úplne nový herný zážitok vojny videný z úplne z inej perspektívy.

This War of Mine 600x133 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

culur – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia colur premení vaše fotografie na čierno-biele, ktoré si môžete vytlačiť a sami vyfarbiť.

Sliding Puzzle – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Sliding Puzzle je logická hra, v ktorej bude vašou úlohou vzostupne usporiadať dlaždice.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

reky – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Reky je logická logická hra, ktorá spája eleganciou dizajnu s architektonickým minimalizmom, aby vytvorila zážitok, ktorý je svieži, štýlový a náročný. V hre budete posúvať rôzne elementy pre vytvorenie cesty k cieľu.

zCube – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

zCube je real time strategická hra, ktorá sa odohráva na povrchu kocky, čo dáva obrovskú škálu bojových taktík. Buďte pripravení zaujať nové sektory, budovať nové základne, zhromažďovať zdroje, skúmať nové technológie a navrhovať svoje vlastné jednotky na rozdrvenie nepriateľa.

The Wanderer – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

The Wanderer je dobrodružná hra, ktorá vás prevedie naprieč celým starým kontinetom a vyrozpráva príbeh Frankensteina z iného uhla.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

FiLMiC Firstlight – 5,49€ (pôvodná cena 9,99€)

FiLMiC je aplikácia pre fotografovanie od popredného výrobcu profesionálnych s rovnakým názvom. Aplikácia ponúka profesionálne nástroje ako: histogram RGB, manuálny režim uzávierky a ISO, manuálne upravovanie zaostrovania…

Super 80s World – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Super 80s World sa vrátite späť v čase do 80-tych rokov minulého storočia. Vašou úlohou bude zbierať pamätné predmety ako VHS kazety, arkádové hry a automaty… Dr. Noid Wormser neznáša 80-te roky a sľúbil, že toto desaťročie vymaže.

macOS

SideNotes – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Už ste niekedy mali myšlienku, ktorá vám prišla na myseľ a všetko, čo ste chceli, bolo ju rýchlo si zapísať? Zoznámte sa s SideNotes! Je to aplikácia na zapisovanie poznámok, do ktorej vložíte všetky svoje myšlienky elegantným, rýchlym a usporiadaným spôsobom. Vychutnajte si nerušivý pracovný postup. So SideNotes môžete ukladať svoje nápady, obrázky, zoznamy úloh a mnoho ďalších.

Verdun – EPIC Store – zadarmo (pôvodná cena 17,50€)

Verdun je realistická hra z prvej svetovej vojny ponúka autentické zbrane s realistickými fyzikálnymi vlastnosťami guliek, manipulácia so zbraňou podľa získaných skúseností, jedovatý plyn s klaustrofobickými plynovými maskami, strašné krviprelievania a delostreleckej paľby.
Hra sa odohráva na západnom fronte v rokoch 1914 až 1918 v jednom z najkrvavejších konfliktov svetovej histórie. Vývojári sa inšpirovali hanebnú bitkou pri Verdune v roku 1916. Hra ponúka 4 odlišné herné módy: Predné línie, Oslabovanie, Deathmatch s puškou, Obranná čata. Tiež tu nájdete mnoho historicky presných rysov prvej svetovej vojny, ako sú realistické zbrane, autentické uniformy, strašné krviprelievania a mapy založené na skutočných bojových poliach vo Francúzsku a Belgicku.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.