Apple prináša Lossless funkciu a Spatial Audio do Apple Music pre Android

Novinky, ktoré boli doteraz iba v beta verzii aplikácie prináša Apple všetkým užívateľom Apple Music pre Android. No keď sa lepšie pozrieme, zistíme, že to nie je až tak úplne pre všetkých.

Apple aktualizoval svoju apku Apple Music pre Android, ktorá po novom prináša podporu pre Spatial Audio (priestorový zvuk) a Lossless kvalitu prehrávania, čím stavia apku Apple Music pre Android na rovnakú úroveň ako pri Apple Music pre iOS.

Spatial Audio a Lossless pre Apple Music sa na Apple zariadenia dostal v júni, pričom bol celý mesiac ako beta funkcia dostupný pre Android zariadenia.

Správy k aktualizácií o Apple Music pre Andorid:

V tejto aktualizácií, Apple Music prináša zážitok z priestorového zvuku na kompatibilných zariadeniach, spolu s tisíckami skladieb v Dolby Atmos.

Ďalšie novinky zahŕňajú:

  • Lossless Audio, nový spôsob ako si užiť bezkonkurenčnú kvalitu zvuku, s presnosťou bitu za bitom.
  • Automatický crossfade, nový spôsob počúvania, ktorý spojí každú skladbu do ďalšej pre neprerušovaný zážitok
  • Vylepšenie vyhľadávania v knižnici, vďaka čomu bude omnoho ľahšie nájsť obľúbenú muziku

V Nastaveniach apky Apple Music na Androide stačí prejsť do časti “Audio Quality” (audio kvalita) a zapnúť funkciu Lossless Audio, pričom je možné si vybrať požadovanú úroveň.

Aj keď Apple prináša Lossless funkciu a Spatial Audio do apky Apple Music pre Android, zabudol akosi spomenúť, ktoré sú presne tie “podporované zariadenia”. V špeciálnom dokumente Apple odkazuje užívateľov Androidu, aby si kompatibilitu svojho zariadenia overili u výrobcu zariadenia.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.