Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #28 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS/macOS

iSafeCharge – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

iSafeCharge je užitočná utilita, pokiaľ nabíjate iPhone alebo iPad niekde na verejnosti. Keď dôjde k odpojeniu zariadenia od nabíjania alebo k detekcii pohybu, tak sa spustí alarm.

Baldur’s Gate – 3,39€ (pôvodná cena 5,49€)

Baldur’s Gate je klasická RPG hra, ktorá vyšla v roku 1998 pre počítače, odohrávajúce sa vo fantasy svete Dungeons and Dragons: Forgotten Realms. Príbeh sa odohráva na kontinente Faerún, na Pobreží Mečov (Sword Coast) južne od mesta Baldur’s Gate. Na začiatku slabá a neskúsená skupina dobrodruhov cestuje krajinou, spĺňa rôzne úlohy a zabíja príšery. Postupne takto získava skúsenosti a lepšie vybavenie.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Felix The Reape‪r – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Felix The Reaper je romantická humorná hra o živote a smrti, ale predovšetkým o riešení hlavolamov a prekonávaní prekážok.

Podivnou, ale sympatickou hlavnou postavou 3D rozprávkovej a dobrodružnej hry Felix the Reaper je tučný smrtiak Felix so slúchadlami na ušiach a so záľubou v tanci, ktorý pracuje na Ministerstve smrti. A má problém, veľký problém! On sa totiž, chlapec jeden nešťastný, zamiloval do Betty, ktorá pre zmenu pracuje pre konkurenčné Ministerstvo života. Tí dvaja tak majú svoj pohľad na svet úplne odlišný.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Causality – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Causality je logická hra v ktorej budete cestovať po mimozemskej planéte a pomôžete skupinke astronautov nájsť cestu späť domov. Vašou úlohou bude vyriešiť hádanky, pri ktorých budete cestovať späť v čase a meniť sled udalostí.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Ordia – 2,29€ (pôvodná cena 4,59€)

Ordia je akčná hra s ovládaním len jedným prstom, v ktorej sa ocitnete v zvláštnom a nebezpečnom svete.

Blur background‪. – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Blur background‪. umožňuje pridať rozmazané pozadie pre fotografie.

Duet Display – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikáciu Duet Display sme vám predstavili v jednej z našich recenzií. V skratke, Duet Display vám umožní premeniť váš iPhone alebo iPad na ďalší monitor.

Recenze: Duet Display ~ MacBlog.sk

 

Aces of the Luftwaffe Squadron – 2,99€ (pôvodná cena 7,99€)

Každý koniec je novým začiatkom. Keď sa už zdalo že vojna v Európe sa blíži ku koncu, tajné nemecké komando s názvom Aces of the Luftwaffe prekvapivo napadlo USA! Je Vašou povinnosťou obnoviť slobodu a mier. Prežite epický príbeh nad americkým pobrežím a mestami. Veľte svojej letke proti hrôzostrašným bojovým strojom nepriateľa.

Akčná hra Aces of the Luftwaffe Squadron vyšla aj vo verziach pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch a je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Aces of the Luftwaffe Squadron - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Titan Quest: Legendary Editio‪n‬ – 13,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Legendary Edition navyše obsahuje 2 DLC (Immortal Throne, Ragnarök, Atlantis) a nový Endless režim.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Star Traders: Frontiers – 4,49€ (pôvodná cena 6,99€)

Star Traders: Frontiers je vesmírna RPG hra v ktorej preskúmate vesmír. Vyberiete si vlastnú posádku a prevezmete velenie nad vesmírnou loďou. Vrhnete sa do obrovského procedurálne generovaného vesmíru. Ako kapitán máte možnosť voľby, akým smerom sa uberiete s vašou posádkou, či sa stanete špiónom, pašerákom, prieskumníkom, pirátom, obchodníkom, nájomným lovcom… A samozrejme si môžete prispôsobiť vesmírnu loď, na výber je viac ako 350 vylepšení a 45 rôznych typov.

Dungeon Warfare 2 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Dungeon Warfare 2 je náročná tower defense hra, v ktorej budete brániť svoje žaláre pomocou tých najsmrteľnejších pascí a zákerných zbraní proti chamtivým dobrodruhom a hrdinom.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

pixelcam – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou aplikácie pixelcam môžete vytvárať fotografie alebo nahrávať videá v retro “pixelovej” kvalite.

Bow Hunt Simulator – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už anglický názov aplikácie prezrádza, Bow Hunt Simulator je simulátor lovu s lukom. Aplikácia simuluje let šípmi v 3D a v reálnom čase a poskytuje užitočné informácie o zasiahnutí cieľa na základe vzdialenosti, smeru, nadmorskej výšky lovca a vetra.

Aplikácia je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

LVL – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

LVL je minimalistická logická hra, ktorá spája 3D a 2D. Hra obsahuje 50 úrovní so 150 hádankami.

macOS

Shadow Tactics – 3,99€ (pôvodná cena 42,99€)

V hre Shadow Tactics bude tvojou úlohou prevziať kontrolu na niekoľkými samurajmi a pokúsiť sa prekĺznuť medzi nepriateľmi. Vyber si svoj prístup pre infiltráciu veľkolepých hradov, kláštorov v zasnežených horách alebo táborov ukrytých v lesoch. Nastraž pasce, otráv svojich nepriateľov alebo sa kontaktu s nepriateľom celkom vyhni.

Civilization VI – 16,99€ (pôvodná cena 59,99€) 

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Obduction – EPIC Store – zadarmo (pôvodná cena 23,99€)

Obduction je nový počin Cyan Inc. tvorcov legendárneho Mystu. Svet, v ktorom sa príbeh odohráva je veľmi pozoruhodný a vďaka prekrásnej grafike sa neraz pristihnete ako sa len tak “kocháte” krajinou. Pri nočnej prechádzke okolo jazera, zrazu niečo priláka vašu pozornosť. Veľmi kuriózny, organický artefakt padá z hviezdnej oblohy a v okamihu bez vášho súhlasu vás odnesie do vesmíru. Po prebudení sa ocitnete v cudzej krajine, ktorá je len zdanlivo malebná…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.