Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

Ďalší víkend a ďalšie pokračovanie nášho výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

macOS/iPadOS/iOS/tvOS

Daily Workouts – 18,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Daily Workouts je váš osobný tréner, nech ste kdekoľvek. Aplikácia ponúka viac ako 390 cvikov a 39 rôznych tréningov pre mužov a ženy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Simply Yoga – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Simply Yoga je váš osobný inštruktor jogy.

Aplikácia je dostupná aj pre Apple TV a počítače Mac.

Tahrir App – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Tahrir App je nástroj, s ktorým môžete pridať text a zmeniť farbu pozadia textu v obrázkoch.

Dazzy – 3,49 (pôvodná cena 7,99€)

S aplikáciou Dazzy môžete vytvárať nádherné fotografie pomocou retro a vintage efektov.

Agent A: A puzzle in disguise – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre Agent A: A puzzle in disguise sa ocitnete v koži tajného agenta a vašou úlohou bude chytiť nájomného vraha, ktorý sa zameral na vašich kolegov.

Číslo 1 puzzle & adventúra v 43 krajinách. Apple Editors Choice v 30 krajinách sveta a najlepšia nová hra vo viac ako 100 krajinách sveta.
Hra dostala ocenenie od Applu: Apple Best of 2015 a je dostupná aj pre Apple TV.

Dwarf Journey – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Dwarf Journey je roguelike hra s náhodne generovanými úrovňami, v ktorej budete vylepšovať svoju postavu a bojovať, aby ste našli relikvie pre večný život.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Space Wave Race – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Iba skutoční hrdinovia vesmíru sa môžu stať šampiónmi v závodnej hre Space Wave Race. V hre budete lietať cez nespočetné množstvo solárnych systémov, vesmírnych ruín, neznámych štruktúr, asteroidov…

Vodobanka Pro – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vodobanka je jednoduchá taktická hra, v ktorej budete ovládať SWAT tím.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

This Is the Police 2 – 3,39€ (pôvodná cena 9,99€)

Starajte sa o oddelenie, starajte sa o policajtov, skúmajte, vypočúvajte, uväzňujte, robte zložité voľby a snažte sa sami ostať na slobode. Toto príbehom vedené dobrodružstvo sa odohráva v studenom meste na hraniciach, ktoré je plné násilia. Vitajte v Sharpwoode, kde sa ľudia poznajú so susedmi menom a verne sa držia tradícií, nezáleží na tom aké barbarské sa môžu zdať. Pašeráci, gangy a hluční populisti nazývajú toto mestečko svojim domovom. Zúfalstvo tu narastá ako choroba a spolu s ním sa za tiahne aj násilie.

Pre novú šerifku Lilly Reed je to nočná mora. Trápi sa s udržaním poriadku a pokoja, zatiaľ čo jej podriadení sú hrubí muži nezvyknutí na velenie od ženy. Všetko sa mení keď sa v mestečku objaví záhadný cudzinec Warren Nash. Nikto netuší či do mesta prinesie spásu, alebo skazu.

Hra This Is the Police 2 vyšla aj vo verzii pre PC a herné konzoly Xbox One a Playstation 4.

This Is the Police 2 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #14 týždeň

Door Kickers: Action Squad – 1,09€ (pôvodná cena 3,39€)

Door Kickers: Action Squad je bláznivá akčná hra zo starej školy, ktorá vás stavia do role vojakov SWAT a pošle vás, aby ste sa vysporiadali so zloduchmi v štáte Nowhere City USA. Vyberte si výstroj, potom vykopnite dvere a smerujte k akcii. Zvládnite spätný ráz zbraní a čas prebíjania, využite vzdialenosť a krytie vo svoj prospech a použite strategické herné schopnosti v hre.

Hra je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Door Kickers – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Hra Door Kickers vás postaví do úlohy veliteľa taktickej jednotky SWAT. Analyzujte situáciu, naplánujte si taktiku, vyberte zbrane a koordinujte viacerých vojakov pre splnenie vášho jediného cieľa, a tým je zachrániť všetkých rukojemníkov.

Stardew Valley – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

Design & Flyer Creator Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Pomocou aplikácie Design & Flyer Creator Pro môžete vytvoriť unikátne letáky, pozvánky, prezentácie, logá, karty alebo čokoľvek iné pre vaše firmy, prezentácie, večierky, kluby, udalosti …

Aplikácia Design & Flyer Creator Pro je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Art Pro – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Či ste dizajnér hier, alebo chcete iba vytvoriť animácie, ktoré môžete zdieľať so svojimi priateľmi, Art Pro je aplikácia pre vás.

Evoland 2 – 1,09€ (pôvodná cena 7,99€)

Evoland 2 je nástupcom pôvodného Evoland s vylepšenou grafikou, kde budete cestovať časom, s jednoduchou hrateľnosťou, ktorá sa bude postupne vyvíjať, ako sa budete pohybovať v príbehu. Hra sa bude postupne meniť z “pixelovej” grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie  Evoland 2 je oveľa väčšia hra a v srdci klasické RPG, s komplexným scenárom založeným na cestovaní v čase. Môžete očakávať desiatky postáv s vlastným prostredím a ambíciami a diametrálne odlišnými hernými štýlmi, ktoré sú spojené s príbehom a akciou hráča. Evoland 2 je plný humoru a odkazov na klasické hry, ako napríklad Mario, Street Fighter a Bomberman a ďalšie legendy rôznych žánrov. 

Evoland 2 vyšla aj vo verzii pre PC a podporuje aj Apple TV.

Fish Heads Runner – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

V hre Fish Heads Runner budete pretekať po oceánskom dne, zbierať články energie a ak sa vám podarí ukradnúť perly, tak aj kúpiť lepšie vybavenie.

Hra je dostupná aj pre Apple TV a kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Towag‪a‬ – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Towaga je rýchla akčná hra, v ktorej sa ocitnete v koži bytosti menom Chimùa, majiteľa svetla chrániaceho chrám Towaga. Vašou úlohou bude očistit svet od kliatby.

To the Moon – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

To The Moon je príbehová RPG hra s pixelovou grafikou, ktorá bola pôvodne vyvinutá pre počítače. Hra rozpráva príbeh jedného pacienta – Johnyho, ktorého tajným snom je výlet na Mesiac.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

To the Moon 600x150 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #51 týždeň

Hyperspace Delivery Service – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Boli ste najatý do hyperpriestorovej doručovacej služby na doručenie na planétu Miridian V. Cesta na Miridian V, ktorá sa nachádza na druhej strane preskúmaného vesmíru, bude nebezpečnou, ale lukratívnou cestou plnou šialených robotov a nepredvídateľných hviezdnych úkazov.
Hra Hyperspace Delivery Service ponúka vzrušujúcu a strategicky náročnú cestu, na ktorej musíte manažovať palivo, kyslík, jedlo a rôzne ďalšie zásoby, aby ste mohli doručiť zásielku v stanovenom čase.
Pracujte na obchodných trasách, naučte sa používať jedinečné atribúty svojich posádok, ťažte palivo, hľadajte opustené zásoby, bojujte s robotickými vesmírnymi pirátmi na zemi v retro FPS hre a zažite napínavé vesmírne bitky.

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Nintendo Switch a Playstation 4 aj je kompatibilná s počítačmi Mac s čipom M1.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.