Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #24 týždeň

Prinášame vám 24. tohtoročné pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone, iPad a počítače Mac.

iOS/iPadOS/macOS

Digital Barometer S10 -1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Pomocou aplikácie Digital Barometer S10 premeníte, ako už asi aj tušíte, iPhone na digitálny barometer.

SpellForce – Heroes & Magic – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

SpellForce – Heroes & Magic je strategická hra v ktorej máte 13 misií na to, aby ste vytvorili svoje vlastné kráľovstvo. Vyberte si medzi orkami, škriatkami alebo ľuďmi, alebo zaútočte na neutrálne frakcie. Pošlite svoje jednotky, aby dobyli mestá, zhabali bane a farmy a hľadali poklad.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

SpellForce Heroes Magic 600x151 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #46 týždeň

Slayaway Camp – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Slayaway Camp je logická hra, v ktorej ovládate psychopatického zabijaka v maske, čo môže byť pre niekoho je pozoruhodná kombinácia. Tvorcovia zaujímavým spôsobom spojili logický postup, pri ktorom posúvate postavu po líniách, s béčkovými horormi z osemdesiatych rokov.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Severed – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

Beat Cop – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Railways! – 1,09€ (pôvodná cena 5,59€)

Railways! je strategická hra, v ktorej bude vašim cieľom je premiestňovať vlaky medzi traťami, vyzdvihovať cestujúcich a predchádzať nehodám. Vaša misia je úplná, zhromaždiť všetkých cestujúcich.

Hra je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Traffix: City Rus‪h – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Začnite bojovať proti chaosu na diaľnici, železnici alebo na letiskách po celom svete. V hre Traffix: City Rus‪h budete ovládať semafory vo veľkých mestách ako Paríž, Tokio, Istanbul alebo Las Vegas a vaším cieľom bude zabrániť dopravným nehodám.

Into The Dark : Narakan – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Into The Dark : Narakan je mix stratégie, RPG, roguelike a hier. Hra ponúka nekonečný, ale i príbehový režim, v ktorom zhromažďujete fragmenty svojich bolestivých spomienok a objavujte temný les.

Hra je dostupná aj pre Mac s čipom M1.

Escapists 2: Pocket Breakout – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Escapists 2 Pocket Breakout 600x144 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #27 týždeň

System Status Pro: hw monitor – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

System Status Pro: hw monitor je pokročilý nástroj na sledovanie výkonu zariadení iPhone alebo iPad. Aplikácia poskytuje grafické sledovanie zdrojov zariadenia, ako je využitie procesora, RAM pamäte, disku, batérie, Wi-Fi alebo mobilnej siete.

Pixelizator – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Niečo pre milovníkov pixelov. Aplikácia Pixelizator prekonvertuje fotografie do 8 bitového štýlu, alebo si môžete len vybrať oblasť na fotografií, a cenzurovať určitú časť.

Aplikácia je kompatibilná aj s počítačmi Mac s čipom M1.

Package Inc. – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Package Inc. je strategická hra, v ktorej je vaším cieľom navrhnúť doručovací systému pre rastúce mesto. Vytvorte spojenie medzi rôznymi uzlami a napojte stále viac cieľov, ako sú továrne, policajné stanice, kaviarne, knižnice, butiky, salóny, hotely, pizzerie, obchody s domácimi zvieratami alebo školy.

Network Analyzer Pro – 1,09€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Network Analyzer Pro vám môže pomôcť diagnostikovať rôzne problémy s nastavením siete Wi-Fi alebo pripojením k internetu. Obsahuje štandardné diagnostické nástroje ako ping, traceroute, skenovanie portov, DNS vyhľadávanie, whois, test rýchlosti internetu a zobrazuje rôzne užitočné informácie týkajúce sa vášho mobilného pripojenia alebo Wi-Fi.

macOS

Paste Queue (Multi Clipboard) – 5,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Aplikácia Paste Queue (Multi Clipboard) slúži na kopírovanie textu, odkazov a obrázkov. Pokiaľ často kopírujete a vkladáte väčšie množstvo textu, ušetrí vám to množstvo času. Najskôr stačí skopírovať všetky potrebné položky, potom ich vkladajte jeden po druhom alebo všetky naraz – nie je potrebné prepínať medzi zdrojom a cieľom.

Hell is Other Demons (Epic Store) – zadarmo (pôvodná cena 7,99€)

Hell is Other Demons je akčná plošinovka s roguelike prvkami, v ktorej sa ocitnete v pekle v ktorom budete bojovať proti hordám démonov. Ide o retro ladenú záležitosť s frenetickou hrateľnosťou.

komentár
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.