Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #23 týždeň

Prinášame vám ďalšie pokračovanie dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac.

iOS/iPadOS/macOS

Beat Cop – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Golf Peaks – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Golf Peaks je malá logická hra, v ktorej leziete na hory hraním golfu. Pomocou kariet posúvajte loptu a vyriešte viac ako 120 ručne kreslených úrovní.
Hra získala množstvo kladných recenzií:

** HRA DŇA v App Store vo viac ako 100 krajinách! **
** 1. miesto v Big Indie Pitch @ PGA 2018 **
** Nominovaný – 15. cena IMGA **
“Golf Peaks je krásna logická hra, drží tenkú hranicu medzi príliš ťažkou a príliš ľahkou obtiažnosťou.” 4.5 / 5 – Ric Cowley, Pocket Gamer
„Nemusíte byť golfovým fanúšikom, aby ste si mohli užiť Golf Peaks.“ 10/10 – Rom, DarkStation

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Dwarf Journey – 2,29€ (pôvodná cena 3,49€)

Dwarf Journey je roguelike hra s náhodne generovanými úrovňami, v ktorej budete vylepšovať svoju postavu a bojovať, aby ste našli relikvie pre večný život.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

This is the Police – 3,99€ (pôvodná cena 9,99€)

V hre This is the Police sa ostávate sa do príbehu korupcie, zločinu a intríg. Zmocnite sa úlohy policajného šéfa Jacka Boyda a postavte sa čelom podsvetiu mesta Freeburg, ktoré sa rúti dolu vodou. Dostane sa Jack do dôchodku s peknou kôpkou bankoviek, skončí na mizine, alebo ešte horšie? Veľte Vašim podriadeným, odpovedajte na stav núdze a skúmajte mesto na pokraji chaosu. Mafia manévruje v úzadí a borí svoje pazúry ešte hlbšie do úbohého mesta, dokonca aj starosta je pripravený využiť každý škandál pre svoje politické výhody.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Football Manager 2021 Touch – 11,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2021 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 117 líg z 52 najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

The Beggar’s Ride – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

V hre The Beggar’s Ride počas putovania cudzou krásnou krajinou odhalíte skryté tajomstvá, ktoré sú ukryté v maske.

Hra je dostupná aj pre počítače Mac s čipom M1.

Shift OBD Complete – zadarmo (pôvodná cena 16,99€)

Aplikácia Shift OBD2 premení vaše iOS zariadenie na univerzálny nástroj na sledovanie výkonu a riešenie problémov pre vaše auto. Stačí len pripojiť bluetooth OBD jednotku a získate v reálnom čase prístup k dátam zo snímačov v aute.

My Sketch – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

My Sketch je editor fotografií, ktorý ich premení na ceruzkové skice. Na výber je viac ako 20 rôznych typov.

Aplikácia My Sketch získala aj niekoľko úspechov na Apple App Store:

Odporúčané spoločnosťou Apple pre nové a pozoruhodné.
Dostala sa do rebríčka najlepších 5. platených aplikácii na fotografie pre iPad.
Dostala sa do rebríčka najlepších 10. platených aplikácii na fotografie pre iPhone.

Incredibox – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Incredibox je hudobná aplikácia, ktorá vám umožní vytvárať si vlastnú hudbu pomocou veselej partičky beatboxerov. Vyberte si svoj hudobný štýl a začnite svoj mix nahrávať a zdieľať.

macOS

Surviving Mars Deluxe Edition – zadarmo (´pôvodná cena 29,99€) Humble Bundle Store

Kolonizujte Mars a objavte jeho tajomstvá s čo najmenšími stratami v strategickej hre Surviving Mars.
Vitajte doma! Prišiel čas si osvojiť červenú planétu a postaviť prvú funkčnú ľudskú kolóniu na Marse. Všetko čo potrebujete sú zásoby, kyslík, desaťročia trénovania, skúsenosti s púštnymi búrkami a zvedavosť, ktorá vás povedie zistiť čo sú čierne kocky, ktoré sa z ničoho nič objavili. S trochou práce bude tento nový domov úžasný!

Vyberte si vesmírnu agentúru pre zisk surovín a finančnej podpory. Stavajte kupoly a infraštruktúru, skúmajte nové možnosti a využite drony pre zisk dôležitej schopnosti rozširovať vašu kolóniu. Pestujte si vlastnú stravu, ťažte suroviny, alebo si odpočiňte po ťažkom dni. Najdôležitejšie je však udržať kolonistov nažive. Čo nie je úplne jednoduché na tejto neznámej planéte.

Prekonajte rôzne nástrahy, vytvorte si stratégiu a vylepšite šance na prežitie vašej kolónie počas odhaľovania tajomstiev mimozemského sveta. Ste pripravení? Očakáva vás Mars.

komentáre
  1. dnes je 14.6.2021
    Hra Surviving Mars Deluxe Edition – zadarmo opravdu není zadarmo, ale za 39,99 EURO :)
    Chybka?

    1
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.
Gemini
pokračovanie článku

Kto prinesie vyspelú AI na iOS 18? Apple to nebude

Koncom minulého roka sa objavila správa, podľa ktorej Apple plánuje priniesť rozšírenú AI funkcionalitu na iPhone a ďalšie zariadenia. Výraznou premenou by si mala prejsť Siri, digitálna asistentka, ktorá už skôr zaostávala za konkurentmi, vo svete GPT je však ešte archaickejšia.