Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

iOS/iPadOS/tvOS

Tubecasts – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Tubecasts umožňuje prehrávať len zvuk z vašich obľúbených YouTube videí, vďaka čomu šetríte batériu alebo prenesené dáta.

Football Manager 2021 Touch – 13,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Hovorí sa, že futbal je hrou správnych rozhodnutí a každý môže voliť podľa svojho uváženia, avšak vo Football Manager 2021 je rozhodnutie len a len na vás. Na vás záleží, koho podpíšete, koho predáte aj ako si poradíte s rozpočtom. Postavíte taktiku na hráčoch, ktorých máte k dispozícii, alebo ich tvrdým tréningom sformujete tak, aby hrali celkom podľa vašich predstáv. V hre čaká na vás 117 líg z 52 najväčších futbalových národov sveta. Rozhodnete sa pre úspech na domácej pôde, alebo pre dobrodružstvo v zahraničí.

MudRunner Mobile – 4,49€ (pôvodná cena 6,99€)

V hre MudRunner s ocitnete za volantom neuveriteľných terénnych vozidiel a vydáte sa naprieč sibírskou krajinou vybavený iba kompasom a mapou. Hra sa stáva dokonalou offroad simuláciou.

Vydajte sa na cestu s šestnástimi silnými terénnymi vozidlami, z ktorých má každé špecifické vlastnosti a prídavné doplnky. Prekonávajte prekážky v prekrásnych krajinách s extrémnymi podmienkami a dynamickým cyklom dňa a noci. Preskúmajte rôzne prekážky, ktoré realisticky reagujú na hmotnosť a pohyb vozidla.

Stardew Valley – 4,49€ (pôvodná cena 9,99€)

Po starom otcovi ste zdedili starú farmu v oblasti Stardew Valley a vašou úlohou bude sa o ňu starať a zvelebovať. Na začiatku budete mať len pár dolárov a takmer žiadne nástroje a skúsenosti. Farmu si postupne zrekonštruujete a zariadite pre váš pohodlný život. Postupne sa naučíte pestovať najrôznejšie plodiny, pretože v každom ročnom období rastú rôzne a majú najrôznejšie požiadavky. Ako sa bude farma rozvíjať, môžete si kúpiť aj najrôznejšie domáce a chovné zvieratá a vašej farmu postupne velebiť a rozširovať. Do získavanie nových predmetov a zručností sa môžete pustiť aj inak. Prieskumom sveta Stardew Valley a jeho obyvateľov. Kam a ako vaša cesta povedie je len na vás. Nádherná pixelartová grafika, skvele ladená hudba a hlavne tony herné náplne a možností, ktorá vás u hry bude držať veľmi dlhú dobu.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Dead Cells – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja vo verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Animate Me Pro – 23,99€ (pôvodná cena 39,99€)

Pomocou aplikácie Animate Me je ľahké a zábavné vytvárať veselé GIF správy alebo videá. Stačí len pridať zvuk, nálepky a vytvoriť svoju animáciu, svojich priateľov, rodiny, domácich miláčikov alebo čokoľvek chcete.

Blur background‪. – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Blur background‪. umožňuje pridať rozmazané pozadie pre fotografie.

Create Flyers & Logos – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Vytvorte pomocou aplikácie Create Flyers & Logos profesionálne unikátne letáky, pozvánky, prezentácie, návrhy, logá, udalosti, karty pre vaše večierky, kluby, udalosti …

InfoGraphic and Poster Creato‪r – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už názov aplikácie prezrádza, pomocou aplikácie InfoGraphic and Poster Creato‪r môžete vytvoriť logá, letáky, infografiku…

Jan’s Emoji Sudok‪u – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Sudoku, ale namiesto číslic hra používa emotikony.

Jan’s Emoji Sudok‪u je dostupná aj pre Apple TV.

Very Little Nightmare‪s‬ – 3,49€ (pôvodná cena 7,99€)

Vo svete Very Little Nightmare‪s‬, logickej adventúry, sa spája roztomilý a strašidelný vesmír. Vašou úlohou bude pomôcť dievčaťu v žltom pršiplášti prežiť v nepriateľskom dome a nájsť spôsob, ako ju dostať von. Keď sa prebudí v neznámom kaštieli, musíte ju previesť každou miestnosťou. Jej život je vo vašich rukách, vyhýbajte sa nepriateľom, objavujte zaujímavé hádanky a preniknite do tajov tohto podivného domu.

macOS

OnCu‪e‬ – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

Aplikácie OnCu‪e‬ premení FaceTime kameru vášho Macu na monitorovací systém, aktivovaný pohybom.

Tweak and Tuneu‪p‬ – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Tweak and Tuneu‪p je nástroj, ktorý vyhľadá duplicitné súbory, vymaže súbory vyrovnávacej pamäte používateľov, súbory denníkov, správy o zlyhaní a čiastočne stiahnuté súbory, pomôže odinšťalovať nepotrebné aplikácie.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.