Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #12 týždeň

Prinášame vám 12. tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii z Apple Storu.

iOS/iPadOS/tvOS

oPHOTO – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Dajte svojim fotografiám na Facebooku alebo Instagrame svoj hlas pomocou aplikácie oPHOTO. Táto aplikácia vám umožní vložiť komentár alebo popis priamo do fotografií.

RAW Power – 8,99€ (pôvodná cena 10,99€)

RAW Powe?r je fotografický editor, ktorý je určený hlavne pre snímky zhotovené vo formáte RAW. Obsahuje množstvo filtrov, vstavanú galériu…

dB meter – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)  

Aplikácia meria hluk v okolí. dB meter je kalibrovaný podľa profesionálneho merača hluku OKTAVA 110A-PRO.

The House of Da Vinci 2 – 4,49€ (pôvodná cena 5,49€)

The House of Da Vinci je hra z dielne slovenského štúdia Blue Brain Games. V úlohe študenta slávneho Leonarda da Vinciho bude vašou úlohou vyriešiť mechanické hlavolamy a objaviť skryté tajomstvá. Prejdite sa úchvatným prostredím talianskej renesancie a využite cestovanie časom, aby ste ovplyvnili svoje okolie

Hra je dostupná v slovenskom a českom jazyku.

Tempest Pirate Action RPG – 4,49€ (pôvodná cena 8,99€)

V hre Tempest Pirate Action RPG sa budete plaviť v úlohe odvážneho piráta po šírych moriach. Vaša loď musí byť po zuby ozbrojená, posádka vždy pripravená a obchodné znalosti vycibrené. Iba tak porazíte ostatných pirátov a mýtické príšery, medzi ktorými nechýba legendárny Kraken. Hra kombinuje bojový žáner so stratégiou a RPG prvkami.

Tempest Pirate Action RPG 600x155 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #20 týždeň

Crypt of the NecroDancer – 2,29€ (pôvodná cena 3,39€)

Hra na štýl dungeonov, no so zaujímavou požiadavkou. Môžete sa hýbať iba do rytmu muziky. Neplatí to ale iba pre vás ale aj pre nepriateľov. Z nepriateľského útoku sa tak stáva tanečná scénka ako z muzikálu. Ešte aby začali nepriatelia spievať… Za každý pohyb mimo rytmu budete potrestaný, no akonáhle sa naučíte pohybové prvky vašich nepriateľov, z hry sa rázom stane majstrovské dielo. Hra je náročná a každý dungeon je náhodne generovaný, takže pamätať si pohyby, umrieť a následne ich opakovať bude viesť k smrti hneď v úvode úrovne.

Hra Crypt of the NecroDancer je dostupná aj pre Apple TV.

Tallowmer‪e‬ – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Zoberte štít, zbrane a objavte nekonečný svet dungeonov v hre Tallowmer‪e‬.

Severed – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre sa prevtelíte do jednorukého bojovníka, ktorý sa vydá hľadať svoju rodinu. Severed bola ocenená titulom najlepšia hra roku 2016 pre iPad.

Titan Quest: Legendary Editio‪n‬ – 14,99€ (pôvodná cena 19,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Legendary Edition navyše obsahuje 2 DLC (Immortal Throne, Ragnarök, Atlantis) a nový Endless režim.

Rudok‪u – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Roduku le logická hra s číslami.

Samorost 2 – 1,09€ (pôvdná cena 3,49€)

Samorost 2 je umelecky pojatá adventúra od českých tvorcov Amanita Design, ktorá vás okúzli svojim surrealistickým spracovaním od krásnej osobitej grafiky, až po pôvodnú hudbu.

S malým škriatkom sa vydávate za záchranu svojho psíka, ktorého uniesli zlí mimozemšťania. Na ceste za svojim štvornohým kamarátom stretnete množstvo zvláštnych bytostí a mechanizmov a vyriešite veľa originálnych úloh.

Devízou hry je hlavne unikátna atmosféra fantastického sveta, ktorý by sa dal prirovnať napr. k románu Malý princ od francúzskeho spisovateľa Antoineho de Saint-Exupéryho.

Samorost 3 – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Príbeh hry Samorost 3 sleduje dobrodružstvo známeho škriatka v bielom. Tentokrát sa jeho eskapády točia okolo štyroch kúzelných trubiek
(hudobných nástrojov), ktorými mnísi-ochrancovia spravovali svet.

Samorost 3 600x119 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #4 týždeň

The Almost Gone – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre The Almost Gone sa musíte pripraviť na cestu medzi životom a smrťou, izolovaný a sám. Vašou úlohou bude rozlúštiť uštipačné pravdy, ktoré viedli k vášmu osudu.

Space Agency 213‪8‬ – 3,49 (pôvodná cena 5,49€)

Je čas objaviť úplne novú slnečnú sústavu. V hre Space Agency 2138 bude vašou úlohou stavať rakety, lietať do iných galaxií a ťažiť zdroje. Tieto zdroje použite na vytvorenie ďalších rakiet alebo ich predajte, aby ste zarobili peniaze.

macOS

Civilization VI – 32,99€ (pôvodná cena 59,99€) 

V strategickej hre  Civilization VI sa opäť sa postavíte proti najslávnejším vodcom ľudskej histórie pri stavbe svojej mocnej ríše. Šiesty diel sľubuje byť tým najkrásnejším a najkomplexnejším dielom v histórii.

Thein‪e‬ – 2,29€ (pôvodná cena 4,49€)

Aplikácia Thein‪e‬ zabráni tomu, aby sa Mac uspal, stlmil obrazovku alebo spustil šetrič obrazovky.

RAW Power – 32,99€ (pôvodná cena 39,99€)

Po iOS verzii fotografického editora je v akciovej cene aj verzia pre macOS. Takže môžete začať s editovaním na iPade alebo iPhone a dokončiť prácu na Macu, alebo opačne.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.