Steam Link prichádza na macOS

Streamovacia platforma od Valve, Steam Link sa “potichu” dostáva aj na Mac App Store.

Steam Link, ktorý umožňuje užívateľom streamovať hry zo Steamu z počítača do iného zariadenia, bol oficiálne spustený na Mac App Store.

Užívatelia Steamu budú onedlho môcť streamovať zo Steam apky pre Mac. Užívatelia budú taktiež mať na výber medzi “ľahkou” verziou Steamu na streamovanie hier (29,8 MB). Mnohí užívatelia sa tejto možnosti potešia, nakoľko sa mnohým nechce inštalovať plnohodnotným Steam pre Mac (cca 1GB).

Steam Link sa dostal na iOS v roku 2019, pričom doteraz nebol dostupný pre užívateľov Macu. Vďaka bystrému oku Reddit užívateľov sa prišlo na to, že Valve potichu vydal Steam Link na Mac App Store.

Apka Steam Link vám umožňuje hrať Steamove hry naprieč všetkými vašimi počítačmi. Stačí iba spárovať MFI so Steam ovládačom na vašom Macu, pripojiť ho počítaču so spusteným Steamom na rovnakej lokálnej sieti. Následne už stačí iba začať hrať vaše Steam hry.

Na spustenie Steam Link, musí mať užívateľ Mac s nainštalovaným macOS 10.13 (alebo vyššie) a ďalší Mac, Windows alebo Linux počítač so spusteným Steamom. Dodatočne musia byť vyššie uvedené počítač na rovnakej lokálnej sieti. Steam Link pre macOS je dostupný na Mac App Store.

zdroj: MacRumors

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.