Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Prinášame vám náš pravidelný výber dočasne zlacnených aplikácii pre iOS zariadenia a počítače Mac. Tento víkend je v ponuke aj niekoľko zaujímavých aplikácii aj pre Apple TV.

iOS/iPadOS/tvOS/MacOS

Up Slide Dow‪n‬ – zadarmo (pôvodná cena 2,29€)

V logickej hre Up Slide Dow‪n musíte usporiadať dlaždice do správneho poradia, ale nebude to také jednoduché.

Slayaway Camp – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Slayaway Camp je logická hra, v ktorej ovládate psychopatického zabijaka v maske, čo môže byť pre niekoho je pozoruhodná kombinácia. Tvorcovia zaujímavým spôsobom spojili logický postup, pri ktorom posúvate postavu po líniách, s béčkovými horormi z osemdesiatych rokov.

Beat Cop – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

New York je skôr šelma než mesto. Odhaľ jeho tajomstvo prechádzajúc najtemnejšími zákutiami v hre Beat Cop ako Jack Kelly – bývalý detektív, ktorý je manipuláciou zapletený do vraždy. Degradovaný a opustený svojimi blízkymi máš poslednú šancu, aby si odhalil pravdu a raz navždy celé to svinstvo upratal. Je tu len jeden problém. V zásade je ich niekoľko. Tvoj nový šéf sa k tebe chová ako k odpadu, tvoja manželka je z pekla pochádzajúca pijavica peňazí a miestna mafia chce vidieť tvoju hlavu na striebornom podnose. Hra má nelineárny príbeh s mnohými zakončeniami.

Beat Cop - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Evoland – 1,09€ (pôvodná cena 5,49€)

Evoland je hra, ktorá sa vyvíja a z pixelovej grafiky a postupne prerastie do detailnej 3D verzie. Banálny postup a možnosti v úvode sú obohacované o nové prvky a súčasti a priebeh je čoraz zaujímavejší. Systém hry je založený na postupnom pridávaní jednotlivých zložiek. Zážitok sa mení počas progresu a vývoja hrateľnosti, boje napríklad prechádzajú z reálneho času na ťahové a jednoduché bludiská s logickým postupom do máp s náhodnými bitkami.

Rush Rally 3 – 3,49€ (pôvodná cena 5,59€)

Najreálnejšia rally simulácia na mobile. Pretekajte v noci alebo cez deň v daždi či snehu. Rush Rally 3 ponúka 72 unikátnych tratí v 7 krajinách s rôznymi typmi povrchov vrátane snehu, štrku, alebo asfaltu.

Rush Rally 3 je dostupná aj pre Apple TV.

Hra získala množstvo pozitívnych recenczií:

9/10 – Pocket Gamer – „Rush Rally 3 – pravdepodobne najlepší rallyový zážitok pre mobil“

5/5 – Touch Arcade – „Rush Rally 3 – jedna z najlepších závodných hier na mobilných zariadeniach“

9/10 – Pocket Gamer – „Rush Rally 3 – mali by ste sa toho chytiť, hneď ako dostanete príležitosť“

9/10 – Multiplayer.it – „Rush Rally 3 – bezpochyby najlepšia rally hra pre mobil“

Absolute Drift – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

V hre Absolute Drift si osvojíte umenie driftovania. Precvičte si svoje schopnosti a súťažte na driftových podujatiach, ako sú Driftkhana a Mountain Drifting, ktoré ponúkajú 34 levelov na ceste k titulu.

Hra Absolute Drift je dostupná pre Apple TV aj počítače Mac. Verziu pre MacOS si môžete stiahnuť z Epic Store tu.

Titan Quest – 2,29€ (pôvodná cena 9,99€)

Titani, bohovia pred bohmi, utiekli zo svojho večného väzenia, aby vyslali skazu na zem. V tomto zápase medzi novými a starými bohmi to nakoniec budú ľudský hrdinovia, kto rozhodne o osude ľudstva. V tejto RPG hre sa budete musieť prebojovať Antickým svetom a odhaliť tajomstvá potrebné k uväznenie starých bohov.

Titan Quest HD 600x147 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #13 týždeň

Dead Cells – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

V brutálne ťažkej 2D akčnej plošinovke Dead Cells ti je zverený do rúk produkt nepodareného alchymistického pokusu, ktorý sa snaží prísť na kĺb tomu, čo sa deje na rozľahlom, neustále sa meniacom a zdanlivo prekliatom ostrove. Kombinácia tuhých, ale férových súbojov, citlivého ovládania, nezdolných protivníkov, permanentnej smrti a samozrejme aj núdzového kotúľania na stranu, ktoré ťa dostane z ťažkostí, vytvára náročnú hru plnú impulzívnych reakcií, v ktorej si prejdeš vnútornou očistou.

Hra vyšla ja ve verzii pre konzolu PS4 a je dostupná aj pre Apple TV.

Mars Power Industries – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Mars Power Industries je nadčasová logická hra. Vašou úlohu bude napojiť na elektrinu všetky domy na Marse a preskúmať červenú planétu.

Hra vyšla aj vo verzii pre PC a hernú konzolu Nintendo Switch.

Mars Power Industries 600x148 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #08 týždeň

Lovecraft’s Untold Stories – 3,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Lovecraft’s Untold Stories je hra založená na príbehoch napísaných H.P. Lovecraftom. Zažite na vlastnej koži kozmický horor vytvorený géniom z Providencu. Ponorte sa do rôznych príbehov do ktorých vás zoberú rôzne postavy naprieč rôznymi prostrediami, od strašidelného Viktoriánskeho domu cez opustené nemocnice, kde sa vykonávali zakázané experimenty, po džungľu kde stratené kmene vykonávajú zabudnuté rituály (mimo iné lokality). Úrovne sú postupne generované a líšia sa podľa toho akú hráte postavu, to znamená, že každú hru budete mať iný herný zážitok. Nezabudnite taktiež hľadať veci a stopy ku odhaleniu záhad a nových príbehov!

Hra vyšla aj vo verzii pre herné konzoly Xbox One, PS4 a Nintendo Switch.

Mini Watch Games 24-in-1 – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Ako už názov aplikácia prezrádza, Mini Watch Games 24-in-1 prináša 24 rôznych hier pre hodinky Apple Watch.

Mini Watch Games 24 in 1 600x254 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #25 týždeň

MicSwap MultiTrack Pro: Studi‪o – 14,99€ (pôvodná cena 22,99€)

MicSwap MultiTrack je nástroj, ktorý simuluje skutočné štúdiové prostredie. Umožňuje viacstopové nahrávanie, pričom každej môžete priradiť vlastné efekty.

MicSwap MultiTrack Pro je univerzálna aplikácia, ktorá je dostupná pre iOS, iPadOS a MacOS.

9th Dawn II‪I‬ – 6,99€ (pôvodná cena 12,99€)

9th Dawn III: Shadow of Erthil je obrovská 2D RPG hra v otvorenom svete plná dobrodružstiev. Hra má bohatý obsah, ktorý zahrňuje vývoj postavy, boje, výrobu predmetov, osvojenie monštier, kartovú minihru, rybárčenie a kooperáciu pre dvoch hráčov.

Lanse – Capture&Save Colo‪r – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Pomocou nástroja Lanse – Capture&Save Colo‪r môžete pomocou fotoaparátu identifikovať a zachytiť farby vo modeloch: RGB, HEX, CMYK, HSB.

Gold Rush T‪D‬ – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Vražedná armáda parou poháňaných strojov chce vyhladiť planétu. Gold Rush T‪D‬ je tower defense hra, v ktorej budete vylepšovať, odomykať vylepšenia a bojovať.

macOS

Rearview – 2,29€ (pôvodná cena 5,49€)

Rearview je aplikácia FaceTime kamery Macbooku, ktorá sa zobrazuje vždy na popredí, aj keď sú iné aplikácie v režime celej obrazovky. Táto funkcia môže byť užitočná pri nahrávaní prezentácií alebo výukových programov s vašim videom, prípadne v kaviarňach, aby ste videli všetko, čo sa deje za vami.

Shott‪y‬ – 1,09€ (pôvodná cena 9,99€)

Aplikácia Shotty vám dá prístup ku snímkam obrazovky priamo z menu baru.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.