Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #04 týždeň

Prinášame vám štvrté tohtoročné pokračovanie výberu dočasne zlacnených aplikácii pre iPhone/iPad a Mac. Pre iOS zariadenia a počítače Mac sú v zľave populárne nástroje od spoločnosti Serif – Affinity Designer, Photo a Publisher.
iPadOS/iOS/tvOS

CleanPics – zadarmo (pôvodná cena 4,49€)

Podľa vývojárov, CleanPics je aplikácia #1 na App Store pre vyhladenie pleti, retušovanie a redukciu šumu fotografií.

CleanPics 600x253 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #10 týždeň

112 Operator – 5,49€ (pôvodná cena 12,99€)

Infarkt, autonehoda, no aj mačka na strome. To je len časť situácií, ktorým budete čeliť ako dispečer v hre 112 Operator. Hra je pokračovaním 911 Operator a prináša všetok jeho obsah a DLC, ale zároveň aj 25x väčšie mapy, 60 nových hovorov a nové mechaniky.

Radio Commander – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Stratégia Radio Commander sleduje vojnu vo Vietname, v ktorej stojíte na strane Američanov ako veliteľ mnohých jednotiek. Ich životy závisia na vašich rozhodnutiach a správnom odhade situácie, pričom sa musíte spoľahnúť na svojich mužov a ich správy z terénu.

Zo slúchadla k vám budú doliehať informácie o pozícii nepriateľov, presunoch jednotiek a stratách na životoch na oboch stranách. Tieto informácie si sami poznačíte na mape pomocou žetónov, prípadne si napíšete vlastné poznámky.

Escapists 2: Pocket Breakout – 2,29€ (pôvodná cena 7,99€)

Escapists 2 je pokračovanie úspešnej únikovej hry. Ani tentokrát nebude utiecť jednoduché. Budete musieť vyriešiť prísny rozvrh väzenia a vyhnúť sa nežiadúcej pozornosti. Vyrobte si zbrane a nástroje pomocou materiálov z vnútra väzenia, no pozor na razie v celách. Získajte prácu alebo vykonajte „láskavosti“ pre svojich spoluväzňov, aby ste si mohli zakúpiť životne dôležité zásoby.

Construction Simulator PRO – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

V hre Construction Simulator PRO budete mať príležitosť ovládať bager alebo žeriav a vybudovať najväčšiu stavebnú firmu v širokom okolí. Najskôr začnete s menšími zákazkami pre mesto, ale postupne za zarobené peniaze kúpite pozemky a začnete stavať mrakodrapy.

Truck Simulator PRO Europe – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

Európou od severu na juh a od východu na západ. Kdekoľvek je potrebné v Európe dopraviť tovar, nie je to pre vás žiadny problém. Hra Truck Simulator PRO Europe ponúka 18 európskych miest, 10 štátov a nekonečné cesty a diaľnice.

Rebel Cops – 4,49€ (pôodná cena 9,99€)

Rebel Cops je taktická stratégia, ktorá vyšla aj vo verzii pre herné konzoly PS4, Xbox One a Nintendo Switch. V hre velíte skupine bývalých policajtov, ktorá chce zvrhnúť nového kriminálnika v meste. Bojovať budete proti mafii, konkrétne proti hlave gangu, Viktora Zuev, ktorý nelegálne ovládol mestečko Ripton a podplatil aj miestnu políciu. Vy ste ale nadovšetko morálny, takže je čas zahodiť policajný odznak a ísť si to s Viktorom vybaviť ako občan proti občanovi. Je však na vás, či pritom budete pomáhať svojim susedom, alebo ich v mene spravodlivosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel svätí prostriedky! Prostredníctvom taktických ťahových misií budete postupne podkopávať spojencov kriminálnika a s každým úspechom budete ľuďom vracať nádej a silu.

Cosmic Frontline AR – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Vesmírna vojna zúri ďalej! Pripravte sa na skvelú 3D grafiku a veľkolepé bojové lode. Cosmic Frontline AR je strategická hra s podporou rozšírenej reality. Vašou úlohu je kolonizovať vesmír a dobiť nepriateľské planéty. Zostavte svoju obrovskú flotilu vesmírnych lodí a pripravte sa na najväčšiu bitku, akú kedy galaxia zažila.

Agent A: A puzzle in disguise – 3,49€ (pôvodná cena 7,99€)

V hre Agent A: A puzzle in disguise sa ocitnete v koži tajného agenta a vašou úlohou bude chytiť nájomného vraha, ktorý sa zameral na vašich kolegov.

Číslo 1 puzzle & adventúra v 43 krajinách. Apple Editors Choice v 30 krajinách sveta a najlepšia nová hra vo viac ako 100 krajinách sveta.
Hra dostala ocenenie od Applu: Apple Best of 2015 a je dostupná aj pre Apple TV.

Affinity Photo – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Aplikácia Affinity Photo prináša do iPadov ultra rýchly a výkonný zážitok z úpravy fotografií doma, v štúdiu alebo na cestách. Veľkou výhodou je neprekonateľná kompatibilita súborov: Bezkonkurenčná podpora PSD plus všetky štandardy vrátane formátov PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF a SVG. Real time efekty: Affinity Photo je dodávaný s obrovským spektrom špičkových filtrov vrátane osvetlenia, rozostrení, deformácií, posunutia naklonenia, tieňov a mnohých ďalších.

Aplikácia je vyvinutá z rovnakých základov ako ekvivalent pre desktopy, ale bola špeciálne prispôsobená tak, aby čo najviac využívala hardvérové ??a dotykové schopnosti zariadenia iPad. Každý nástroj, panel a ovládací prvok boli úplne prepracované tak, aby sa dali optimalizovať dotykom – či už s prstom alebo pomocou Apple Pencil.

Affinity Photo 600x151 - Zlacnené aplikácie pre iPhone/iPad a Mac #45 týždeň

Affinity Designer – 10,99€ (pôvodná cena 22,99€)

Affinity Designer je aplikácia na vektorovú grafiku a dizajn. Či už pracujete s grafikou pre marketingové materiály, internetové stránky, ikony, návrh používateľského rozhrania, alebo chcete vytvoriť umelecké dielo aplikácia vám zmení spôsob, akým pracujete.

Voice To-Do – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Chcete si zapísať úlohu alebo poznámku skôr, ako ju zabudnete. Ale máte plné ruky, alebo nemôžete písaťˇ pri chôdzi? Riešením pre vás môže byť aplikácia Voice To-Do.

Enticio Write – zadarmo (pôvodná cena 5,49€)

Aplikácia Enticio Write je určená na písanie poznámok, listov alebo pohľadníc s vašim rukopisom, vďaka čomu je komunikácia osobnejšia. Pre dokonalý zážitok s písania vývojári odporúčajú ceruzku Apple Pencil, avšak písať je možné aj prstom.
Enticio Write je určená len pre iPad.

Apollo: Immersive illumination – 1,09€ (pôvodná cena 3,49€)

Apollo: Immersive illumination je editor fotografií, ktorý pridáva do vašich fotiek svetelné efekty a tiene.

AVR X PRO – Voice Recorder – 3,49€ (pôvodná cena 5,49€)

AVR X PRO – Voice Recorder je jedna z najlepších aplikácii pre nahrávanie zvukov, hovorov alebo hlasových poznámok na App Store. Aplikácia funguje aj na pozadí, dostupná je aj pre hodinky Apple Watch, nahrávky si môžete upravovať priamo v aplikácii, podporuje niekoľko zvukových formátov – MP3,WAV,M4A, pričom si môžete zvoliť kvalitu nahrávok.

Easy Paint – 1,09€ (pôvodná cena 6,99€)

Easy Paint je jednoduchá aplikácia na kreslenie, vhodná hlavne pre menšie deti.

Background Eraser – zadarmo (pôvodná cena 3,49€)

Aplikácia Background Eraser vymaže pozadie z fotografií a ostane vám len portrét osoby.

Rush Rally 2 – 1,09€ (pôvodná cena 2,29€)

Najreálnejšia rally simulácia na mobile. Pretekajte v noci alebo cez deň v daždi či snehu. Rush Rally 2 ponúka 72 unikátnych tratí v 7 krajinách s rôznymi typmi povrchov vrátane snehu, štrku, alebo asfaltu.

Hra je dostupná aj pre Apple TV.

Web2Pics – zadarmo (pôvodná cena 1,09€)

Aplikácia Web2Pics umožňuje vytvoriť snímku celej internetovej stránky a pridávať anotácie.

macOS

Affinity Publisher – 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Softvér Affinity Publisher konkuruje programom ako Adobe InDesign. Ide o softvér na tvorbu digitálnych aj tlačených publikácií, letákov či pozvánok.

Affinity Designer– 27,99€ (pôvodná cena 54,99€)

Obľúbená aplikácia na pracú s vektorovou grafikou je po iOS verzii v akciovej cene aj pre počítače Mac.

Shadow Tactics – 10,99€ (pôvodná cena 42,99€)

V hre Shadow Tactics bude tvojou úlohou prevziať kontrolu na niekoľkými samurajmi a pokúsiť sa prekĺznuť medzi nepriateľmi. Vyber si svoj prístup pre infiltráciu veľkolepých hradov, kláštorov v zasnežených horách alebo táborov ukrytých v lesoch. Nastraž pasce, otráv svojich nepriateľov alebo sa kontaktu s nepriateľom celkom vyhni.

komentáre
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.