Vyšiel update iOS 14.7

Apple vydal aktualizáciu systému pre svoje mobilné zariadenia. Ide o v poradí siedmy väčší update súčasného iOS 14, ktorý značka uviedla v septembri minulého roku.

Update iOS 14.7 prichádza dva mesiace po predchádzajúcej verzii. Podľa oficiálnych informácií obsahuje podporu pre nedávno predstavený MagSafe Battery Pack, ktorý je kompatibilný s najnovšou generáciou iPhonu.

Ďalej aktualizácia prináša funkciu Apple Card Family pre kombinované kreditné limity ako aj nové funkcie pre HomePod a apku Počasie.

Zaujímavosťou je, že s vydaním iOS 14.7 neprišiel aj iPadOS 14.7. Updaty pre iPhony a iPady v minulosti tradične vychádzali naraz.

zdroj: Apple

komentár
  1. No najhlavnejsie na tom update je ze fixli problem prehravania lossless audia z iphonov atd. Neuveritelne vela ludi malo s tym problem ked songy prestali hrat po 15s…mna vratane a mal som pekne nervy na to :) teraz to uz zda sa funguje

    0
    0
Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
pokračovanie článku

iOS 18 bude zrejme podporovať tieto zariadenia

Tak ako každý rok, aj v 2024 nás čaká nová verzia operačného systému iOS. A ako tomu už býva, s rastúcimi nárokmi sa čas od času stane, že Apple ukončí podporu niektorých starších zariadení.
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.