Výroba mini-LED komponentov pre MacBooky Pro začne v treťom štvrťroku

Dodávateľ Apple, spoločnosť Global Lighting Technologies podľa nového reportu DigiTimes zaháji dodávky dielov pre novú generáciu laptopov v budúcom kvartáli.

Podľa očakávaní má Apple predstaviť nové modely MacBook Pro s 14 a 16-palcovými displejmi, ktoré budú disponovať technológiou mini-LED a takisto aj vylepšenou verziou čipu M1.

Okrem toho by sa od svojich predchodcov mali líšiť aj po dizajnovej stránke – nová generácia má mať ostrejšie hrany vizuálne podobné iPadu Pro. Vrátiť by sa malo napájanie cez MagSafe či niektoré porty ako HDMI či slot pre SD kartu. Takisto sa hovorilo aj o odstránení Touch Baru, ktorý by bol nahradený tradičnými klávesami.

Technológia mini-LED by aj v prípade MacBooku, podobne ako pri iPade Pro, priniesla na zariadenie vyšší jas a lepší kontrast. Predstavenie najbližšej generácie MacBooku Pro sa očakávať v druhej polovici aktuálneho roku, objavili sa aj dohady o odhalení v rámci WWDC konferencie, ktorá štartuje už budúci pondelok.

zdroj: DigiTimes

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *



Články, ktoré by sa vám mohli páčiť
WWDC 24
pokračovanie článku

Apple ohlásil WWDC 2024!

Ukazuje sa, že úniky spojené s informáciami zo sveta Applu majú niečo do seba. Nedošlo však k ohláseniu nových iPadov, ale tohtoročnej konferencie WWDC '24.